Artiesten en acts

Top artiesten voor events en feesten!

Percussionist Mr.Rejaibi artiestenbureau Erwin Bakkum

Mr.Rejaibi

Met een moeder van Surinaamse afkomst en een vader van Tunesische afkomst zijn de verschillende muziekstijlen en ritmes er met de paplepel ingegoten. Op jonge leeftijd maakte Rachid tijdens een workshop kennis met het muzikaal samenspel en de samenhang tussen verschillende ritmes.

Lees meer >>
Gitarist Luuk Janssen Artiestenbureau Erwin Bakkum

Luuk Janssen

Luuk Janssen werd geboren in een muzikaal gezin en begon op 7 jarige leeftijd met gitaarlessen bij Walter van Reisen in Alkmaar. Gedurende deze gitaarlessen werd zijn interesse voor blues en pop ontwikkeld. Na jaren bij Walter les te hebben gehad, is hij zich gaan voorbereiden op de toelating van het Conservatorium van Amsterdam.

Lees meer >>
Saxofonist Cece Noir artiestenbureau Erwin Bakkum

Cece Noir

Cece Noir, oftewel Caroline Breugem, timmert al een tijdje aan de weg in de muziekwereld. Na enkele jaren in een coverband te hebben gespeeld, is ze in 2010 ontdekt als solo-artiest en sindsdien treedt ze op allerlei evenementen op met DJ’s, zangeressen, percussionisten, violisten of solo.

Lees meer >>
Zangeres Britt Teeling Artiestenbureau Erwin Bakkum

Britt Teeling

Britt Teeling is al op vroege leeftijd geïnspireerd geraakt door klassieke muziek, hierdoor begon zij op jonge leeftijd met ballet. Nieuwsgierig naar meer ging Britt Teeling in de loop van de jaren opzoek naar andere soorten dansen en zocht ze naar mensen die dezelfde passie hadden.

Lees meer >>
Artiestenbureau Erwin Bakkum artiest Jermaine Fleur

Jermaine Fleur

Jermaine Fleur, geboren en getogen in Amsterdam,
is een uitvoerend artiest en singer-songwriter, die vooral bekend staat om zijn opvallende verschijning, energieke en vermakelijke karakter en vooral zijn soulvolle popgeluid.

Lees meer >>
Artiestenbureau Erwin Bakkum_Thomas Wessels

Thomas Wessels

Als muzikant haalt Thomas Wessels energie uit het vermaken van het publiek. In de band TWQ, in combinatie met een Dj, als Dj duo Another Brick, of als solo artiest weet deze trompettist de ambacht van het muziekmaken naar voren te brengen en voor ieder evenement een geslaagde avond te verzorgen.

Lees meer >>
Artiestenbureau Erwin Bakkum_Juliet July

Juliet July

Juliet July is niet het type persoon waar je meteen 1 label op kan plakken. Een talent dat zich bezig houdt met de verschillende aspecten van de entertainment industrie. Muziek maken, acteren en werken als internationaal model staan daarin centraal. De diversiteit en inspiratie die ze op doet tijdens het reizen helpt  juist weer in het schrijven van haar songteksten. 

Lees meer >>
Artiestenbureau Erwin Bakkum Rafael

Rafael Pereira Lima

Het ritme stroomt door de aderen van deze Braziliaanse saxofonist. Met veel energie en groovy sounds weet Rafael Pereira Lima zijn toehoorders enthousiast te maken en zorgt hij er dan ook voor dat niemand zich aan de zijlijn van de dansvloer bevindt. In een Braziliaanse jazz / samba band of in combinatie met een DJ,  Rafael weet probleemloos de connectie met het publiek te vinden en zijn gevoel voor muziek over te brengen.

Lees meer >>
Pianist Thijmen Schoute artiestenbureau Erwin Bakkum

Thijmen Schoute

Als belangrijk onderdeel van de band TWQ, als solo artiest of in verscheidene combi’s, pianist Thijmen Schoute weet altijd een goed landende sfeer neer te zetten. Met flink wat ervaring op zak is hij een flexibele pianist die zich zonder probleem aan kan passen aan de wensen van de klant. Met zowel gearrangeerde muziek als improvisaties creëert Thijmen de juiste ambiance voor iedere gelegenheid.

Lees meer >>
Violist Katya Gabali artiestenbureau Erwin Bakkum_

Katya Gabeli

Naast Katya Gabali haar opleidingen aan het Conservatorium en de Hogeschool voor de Kunsten, heeft ze 8 jaar werkervaring als radio DJ/presentator. Dat samen zorgt ervoor dat ze moeiteloos schakelt tussen verschillende stijlen en genres: van Klassieke naar Elektronische muziek, en alles daartussenin.

Lees meer >>
Saxofonist Ben Rodenburg artiestenbureau Erwin Bakkum

Ben Rodenburg

Vanaf het eerste moment dan Ben Rodenburg op de saxofoon begon te spelen, veranderde zijn leven. De saxofoon werd zijn grootste liefde en en met totale toewijding is hij uitgegroeid tot de artiest die hij vandaag is. Ben is een populaire saxofonist uit Nederland en 1 van de meest toonaangevende saxofonisten in de internationale dansscene.

Lees meer >>
Trompettist Mark Nieuwenhuis artiestenbureau Erwin Bakkum

Mark Nieuwenhuis

Mark Nieuwenhuis (1981) speelt trompet, componeert en produceert verschillende stijlen van muziek.Als trompettist speelt hij in bands, met dj’s en als solo artiest. Hij speelde op talloze podia in binnen en buitenland, zoals Lowlands, Concertgebouw, Extrema Outdoor, Paradiso, Oerol, Mawazine Festival (Marokko), Ollin Kan Festival (Mexico en Colombia).

Lees meer >>
Artiestenbureau Erwin Bakkum_Shanna_foto

Shanna Slaap

Shanna Slaap kan alles. En alles doet ze even goed. Als ze zingt, dan betovert ze je. Als Shanna acteert, dan hang je aan haar lippen. En als ze danst, dan hypnotiseert ze je.

Lees meer >>
Saxofonist Saxy Mr. S artiestenbureau Erwin Bakkum

Saxy Mr.S

Op jonge leeftijd ontwikkelde Sjoerd van Eerdenburg (Saxy Mr.S) een voorliefde voor funk- en jazzmuziek. Op de middelbare school speelde hij als 14-jarige in de funkband Yo Momma, die de grote prijs van de bollenstreek won. Inmiddels reist Sjoerd van Eerdenburg de gehele wereld over om met veelal beroemde DJ’s en grote namen in de muziek en dance wereld op te treden.

Lees meer >>
Bassist Florean Kruijswijk Jansen Artiestenbureau Erwin Bakkum

Florean Kruijswijk Jansen

Als geen ander heeft bassist Florean Kruijswijk Jansen oog voor setting en hij weet dan ook voor iedere gelegenheid maatwerk te leveren. Zowel als muziekdocent en als artiest deelt Florean zijn passie voor creativiteit en zorgt zijn brede kennis van muziek voor professionaliteit en kwaliteit.

Lees meer >>
Zangeres MC Meike Hurts artiestenbureau Erwin Bakkum

Mc Micky Hurst

MC Micky Hurts oftewel zangeres Meike Hurts heeft al sinds haar jonge kinderjaren een passie voor muziek, dansen en acteren. Zingen en componeren maken dan ook een groot deel uit van haar leven. Van 2005 tot en met 2011 was ze actief als zangeres/songwriter bij de bekende meidengroep KUS Waarmee ze meerdere albums, videoclips, theatertours en zelfs een bioscoopfilm heeft mogen maken.

Lees meer >>
Zanger Emmanuel Anning artiestenbureau Erwin Bakkum
Zanger en zangeressen

Emmanuel Anning

Zanger / MC Emmanuel Anning was 6 jaar oud en woonde  in Ghana met zijn zeven broers en  zussen. Zijn moeder pendelde op en neer tussen Ghana en Amsterdam voor werk. Als ze in Nederland was, liet zijn moeder de video meelopen met MTV, de populaire muziekzender die hij in Ghana niet kon ontvangen. Emmanuel en zijn broers wisten niet wat ze zagen, toen ze de banden voor het eerst afspeelden.

Lees meer >>
Saxofonist Julian de Munnik artiestenbureau Erwin Bakkum
Saxofonist

Julian de Munnik

Saxofonist Julian de Munnik – ‘’Jazz, Funk, Soul en House muziek zijn ontzettend belangrijk voor mij als saxofonist.

Hij is geïnspireerd geraakt door Maceo Parker, Art Pepper en Cannonball Adderley. Op jonge leeftijd speelde Julian de Munnik solo’s op het gehoor van zijn vaders muziekcollectie.

Lees meer >>
Saxofonist Kirsten Wessing artiestenbureau Erwin Bakkum

Kirsten Wessing

Deze professionele saxofoniste is een echte verrijking op het podium. De liefde die ze voelt voor haar sax en de muziek neemt ze mee waar ze ook is. Een gepassioneerd saxofoniste. Kirsten Wessing heeft twee conservatorium studies cum laude afgerond, eerst klassiek en daarna jazz & pop.

Lees meer >>
Mick Boskamp staand artiestenbureau Erwin Bakkum

Mick Boskamp

Als iemand een bucket list kan afvinken, dan is het journalist, presentator, schrijver en verhalenverteller Mick Boskamp wel. In de topjaren van de muziekindustrie, in de tweede helft van de jaren zeventig, begon hij bij het toen net opgerichte popblad Hitkrant. In vijf jaar tijd interviewde de twintiger illustere namen als John Travolta, Iggy Pop, Bryan Ferry, Diana Ross, Earth, Wind and Fire, Blondie en Herman Brood. In 1983 werd hij redacteur bij de toen net opgestarte Nederlandse editie van Playboy dat van meet af aan een groot verkoopsucces was.

Lees meer >>
Artiestenbureau Erwin Bakkum_Tom Leeuwenburg

Tom Leeuwenburg

Saxofonist Tom staat voor kwaliteit en een goed feest. Al voor zijn conservatorium studie trad hij professioneel op in zowel het binnen- en buitenland. Hij maakte zijn eerste sporen als house saxofonist in 2012 met DJ’s in Berlijnse clubs zoals Arena, Roxy en Tresor.

Lees meer >>