Julian de Munnik

Saxofonist Julian de Munnik artiestenbureau Erwin Bakkum

Julian de Munnik heeft hij met vele bekende DJ’s samengewerkt...

Saxofonist Julian de Munnik – ‘’Jazz, Funk, Soul en House muziek zijn ontzettend belangrijk voor mij als saxofonist. Hij is geïnspireerd geraakt door Maceo Parker, Art Pepper en Cannonball Adderley. Op jonge leeftijd speelde Julian de Munnik solo’s op het gehoor van zijn vaders muziekcollectie.

Beschrijving - Julian de Munnik

Op jonge leeftijd speelde saxofonist Julian de Munnik solo’s op het gehoor van zijn vaders muziekcollectie. Door dit te combineren met lessen van Rik van den Bergh, Jan de Ligt en Ben Rodenburg ontwikkelde hij een vrije benadering van muziek. Julian heeft als saxofonist o.a. gespeeld in De Harbourclub, in The Harbourclub op Ibiza, op de Gaypride Canal Parade en in club Bloomingdale.

Inmiddels heeft hij met vele bekende DJ’s samengewerkt. Zijn “unique selling point’’ is de vaardigheid om te improviseren op het gehoor. Na op vele bruiloften, shows, zakelijke evenement en in clubs te hebben gestaan probeert Julian nu een nieuw geluid aan het publiek te brengen, genaamd ‘Sophisticated’ (want dat gebeurt er als echte housemuziek wordt gecombineerd met funky sax).

Video & muziek

Saxofonist Julian de Munnik artiestenbureau Erwin Bakkum

Offerte aanvragen

Show facts

Andere aanbevolen acts
Zanger Emmanuel Anning artiestenbureau Erwin Bakkum

Emmanuel Anning

Zanger / MC Emmanuel Anning was 6 jaar oud en woonde  in Ghana met zijn zeven broers en  zussen. Zijn moeder pendelde op en neer tussen Ghana en Amsterdam voor werk. Als ze in Nederland was, liet zijn moeder de video meelopen met MTV, de populaire muziekzender die hij in Ghana niet kon ontvangen. Emmanuel en zijn broers wisten niet wat ze zagen, toen ze de banden voor het eerst afspeelden.

Lees meer...
Artiestenbureau Erwin Bakkum artiest Jermaine Fleur

Jermaine Fleur

Jermaine Fleur, geboren en getogen in Amsterdam,
is een uitvoerend artiest en singer-songwriter, die vooral bekend staat om zijn opvallende verschijning, energieke en vermakelijke karakter en vooral zijn soulvolle popgeluid.

Lees meer...
Zangeres MC Meike Hurts artiestenbureau Erwin Bakkum

Mc Micky Hurst

MC Micky Hurts oftewel zangeres Meike Hurts heeft al sinds haar jonge kinderjaren een passie voor muziek, dansen en acteren. Zingen en componeren maken dan ook een groot deel uit van haar leven. Van 2005 tot en met 2011 was ze actief als zangeres/songwriter bij de bekende meidengroep KUS Waarmee ze meerdere albums, videoclips, theatertours en zelfs een bioscoopfilm heeft mogen maken.

Lees meer...