Micky Hurts improviseert op zeer uiteenlopende muziekstijlen...

Micky Hurts 

MC Micky Hurts oftewel zangeres Meike Hurts heeft al sinds haar jonge kinderjaren een passie voor muziek, dansen en acteren. Zingen en componeren maken dan ook een groot deel uit van haar leven. Van 2005 tot en met 2011 was ze actief als zangeres/songwriter bij de bekende meidengroep KUS Waarmee ze meerdere albums, videoclips, theatertours en zelfs een bioscoopfilm heeft mogen maken.
Artiestenbureau Erwin Bakkum Zangeres: MC Micky Hurts banner

Biografie Zangeres/ MC Micky Hurts

Inmiddels heeft Meike haar horizon verbreed met verschillende mooie muzikale en creatieve projecten. Meike Hurts improviseert op zeer uiteenlopende muziekstijlen, werkt samen met verschillende DJ’s en live muzikanten en is onder andere resident bij The Harbourclub.

 

Artiestenbureau Erwin Bakkum MC: Zangeres Micky Hurts

Video & muziek

Extra informatie

Achtergrond

MC Micky Hurts is een MC/Vocaliste die met vrijwel alle DJ’s en muzikanten geboekt kan worden. Met haar eigen stemgeluid en unieke timing brengt zij elke dj set naar een hoger niveau. Haar jazzy vocals en opzwepende shout-outs laat elk publiek swingen. Improviseren is haar ding en ze multi-inzetbaar. Ze kan de tent op zijn kop zetten met een goed dance nummer maar ze kan ook heerlijk Loungy back-ground zingen. Een echte powergirl waar energie en plezier vanaf straalt!

Show facts

Pop, Lounge, house, Nederlandstalig
1
Eigen microfoon en in-ears

Boek Micky Hurts 

Bent u enthousiast geworden en wilt u een exclusieve boeking maken of wenst u meer informatie? Bel met Erwin voor de mogelijkheden of stuur een e-mail voor een vrijblijvende offerte.

Artiestenbureau Erwin Bakkum MC: Zangeres Micky Hurts

Andere aanbevolen acts