The Tour Coverband

The Tour Coverband Artiestenbureau Erwin Bakkum

De grootste hits uit de jaren ’80,90 t/m de beste Hits van nu...

The Tour is al meer dan 10 jaar één van de beste en meeste geboekte allround coverbands van Nederland. Met meer dan 1200 optredens in binnen- en buitenland heeft The Tour ongeëvenaarde live reputatie opgebouwd. Van bedrijfsevenementen tot dorpsfeesten en van studentenfeesten tot bruiloften, de band maakt over een groot onvergetelijk feest van.

Beschrijving - The Tour Coverband

The Tour, bestaande uit zes zee professionele muzikanten, staat bekend om zijn ongekend energieke optredens met veel interactie, meezingers en dansvloervullende Hits!

Alleen de grootste Hits uit de jaren ’90 t/m de beste Hits van nu volgen elkaar in rap tempo op en zorgen voor een feest van herkenning! Met bijna 200 hits in het repertoire is The Tour een echte allround Hitmachine!

Waar de band ook speelt, het dak gaat er gegarandeerd af!

Video & muziek

The Tour Coverband Artiestenbureau Erwin Bakkum

Offerte aanvragen

Show facts

Aantal personen: 6
Genre: Allround coverband
Optioneel: Nu ook te boeken met blazerssectie
Andere aanbevolen acts
Artistenbureau Erwin Bakkum_band Saxy Licks

Saxy Licks

Deze 3 hippe musici spelen de lekkerste funky pop en soul hits, afgewisseld
met Braziliaanse samba en bossa nova, overgoten met een jazzy saus.
Dit ervaren professionele trio brengt de juiste sfeer voor uw evenement of
gelegenheid, van intiem tot swingend dansbaar en altijd op een aangepast
volume.

Lees meer...
Artistenbureau Erwin Bakkum_band Black Pepper

Black Pepper

Black Pepper is een uniek concept die bestaat uit een conservatorium geschoolde gitarist met 20 jaar ervaring aan Indische muziek genaamd Martinez la marea, jazz en latin geschoolde drummer genaamd Rachid Rejaibi en ervaren podiumbeest, R&B/Soul en Funk singer-songwriter Dasilvian Bruce.

Lees meer...
The Original Brass Band Artiestenbureau Erwin Bakkum

The Original Brassband

The Original Brass Band afkomstig uit Almere is op dit moment de beste brassband van Nederland en deze titel zal ze niet zomaar worden afgepakt. De groep bestaat namelijk  al 13 jaar lang uit meer dan 70 drummers die in verschillende groepen(rangen) zijn onderverdeeld. Naast het verzorgen van spectaculaire percussieshows, met danseressen en trompettisten, verzorgen de leden van The Original Brass Band ook indrukwekkende en zeer energieke drumworkshops voor welke gelegenheid dan ook!

Lees meer...