The Original Brassband

The Original Brass Band Artiestenbureau Erwin Bakkum

You name it, we play it!...

The Original Brass Band afkomstig uit Almere is op dit moment de beste brassband van Nederland en deze titel zal ze niet zomaar worden afgepakt. De groep bestaat namelijk  al 13 jaar lang uit meer dan 70 drummers die in verschillende groepen(rangen) zijn onderverdeeld. Naast het verzorgen van spectaculaire percussieshows, met danseressen en trompettisten, verzorgen de leden van The Original Brass Band ook indrukwekkende en zeer energieke drumworkshops voor welke gelegenheid dan ook!

Beschrijving - The Original Brassband

Belangrijk om te weten is dat brassband the Originals niet alleen in Nederland bekend staat om zijn sfeervolle melodien, maar ook in landen als, Suriname, Curacao, Frankrijk, en zelfs Engeland hebben de leden een aardige fanbase weten te opbouwen!

The Originals weet zich te onderscheiden van andere brassbands vanwege hun originaliteit en creativiteit binnen de groep. De leden passen zich namelijk op elk evenement aan op de wensen van de klant! Zoals The Original Brass Band zelf altijd zeggen, ‘’You name it, we play it!’. In de zomer van 2018 hebben The Originals zich officieel weten te onderscheiden van de andere bekende groepen in Nederland. De leden van The Originals hebben namelijk de battle of drums in Rotterdam gewonnen en daarmee bewezen dat zij de allerbeste zijn!

De show van de brassband was een veelzijdige shows met allereerst aandacht voor muziek, maar ook aandacht voor de huidige armoede en oorlogen in de wereld. Brassband The originals voelt zich zeer betrokken bij dit soort zaken en geeft daarom elk jaar gratis optredens weg aan organisaties die zich inzetten voor dit soort zaken.

Video & muziek

The Original Brass Band Artiestenbureau Erwin Bakkum

Offerte aanvragen

Show facts

Aantal personen: 12
Genre: Brass
Optioneel: Verschillende bezettingen
Andere aanbevolen acts
Artistenbureau Erwin Bakkum_band Saxy Licks

Saxy Licks

Deze 3 hippe musici spelen de lekkerste funky pop en soul hits, afgewisseld
met Braziliaanse samba en bossa nova, overgoten met een jazzy saus.
Dit ervaren professionele trio brengt de juiste sfeer voor uw evenement of
gelegenheid, van intiem tot swingend dansbaar en altijd op een aangepast
volume.

Lees meer...
Artistenbureau Erwin Bakkum_band Black Pepper

Black Pepper

Black Pepper is een uniek concept die bestaat uit een conservatorium geschoolde gitarist met 20 jaar ervaring aan Indische muziek genaamd Martinez la marea, jazz en latin geschoolde drummer genaamd Rachid Rejaibi en ervaren podiumbeest, R&B/Soul en Funk singer-songwriter Dasilvian Bruce.

Lees meer...
The Tour Coverband Artiestenbureau Erwin Bakkum

The Tour Coverband

The Tour is al meer dan 10 jaar één van de beste en meeste geboekte allround coverbands van Nederland. Met meer dan 1200 optredens in binnen- en buitenland heeft The Tour ongeëvenaarde live reputatie opgebouwd. Van bedrijfsevenementen tot dorpsfeesten en van studentenfeesten tot bruiloften, de band maakt over een groot onvergetelijk feest van.

Lees meer...