DJ Dj DeLaFresco artiestenbureau Erwin Bakkum

DJ DELAFRESCO

Dj DeLaFresco maakt ieder feestje uniek en weet precies de juiste vibe te creëren. Zijn liefde voor muziek begon al vroeg in de jaren 80, op dertien jarige leeftijd kocht hij zijn eerste plaat en begon hij met het mixen en maken van mixtapes. Toen eind jaren 80 de house opkwam was hij gelijk verkocht en niet weg te slaan uit de platenzaken.

DJ Dj DeLaFresco artiestenbureau Erwin Bakkum

Tegenwoordig is hij wekelijks te vinden bij Skylounge Amsterdam, The Harbour Club, en op vele corporate events in binnen en buitenland. Ook heeft hij gedraaid in diverse uitgaansgelegenheden als Panama, Escape, Markt Kantine, Club Storm, Club Rain, Gooiland, Supperclub, Beachclub O, The Grand, Krasnapolsky, Odeon en Club Avenue.

Naast dat hij samen met jock’s als Erick-E, Guan en Marcel, Marcello en Real el Canario op bekende feesten van ‘De Club’ in Club More & Marcanti heeft gespeeld, staat hij er ook voornamelijk om bekend dat hij op veel zakelijke events in Nederland, Italië, Frankrijk, Spanje, België, Zwitserland, Duitsland, Slovenië, Slowakije en Portugal heeft gedraaid. Zijn muziek collectie en kennis gaan ontzettend ver.

Van 70’s/80’s/90’s tot de hits van nu. Nummers met kwaliteit, muzikaliteit, herkenbaarheid, vrolijkheid en een  lekkere funky groove zijn altijd terug te vinden in zijn sets. Hij weet het publiek altijd te verassen met vloeiende mixen. Deze welbekende Dj is ook te boeken in combinatie met een saxofonist, trompettist, percussionist of zanger(es). De interactie en de muzikale energie tussen de muzikanten spat er vanaf; altijd een groot succes bij het publiek. Dj DeLaFresco draait voornamelijk Groovy & Funky Deep House, Disco, House, Ibiza Lounge en Nu-Disco

muziek

Scroll to Top