DJ Noa Artiestenbureau Erwin Bakkum

DJ Noa

Noa’s passie voor muziek begon al in haar jonge jaren, ze kon uren luisteren en dansen op de muziek van Prince en Madonna. Later toen ze in de horecawereld terecht kwam, dook zij de dj booth in als de vaste dj er nog niet was. Zo kreeg ze de smaak te pakken en kocht ze al snel haar eerste echte Technics draaitafels!

DJ Noa Artiestenbureau Erwin Bakkum

DJ Noa vond je in de beste platenwinkels in Amsterdam en omstreken om daar haar funky tech house plaatjes te scoren! En begon haar dj carriere met het draaien op afterparty’s na een avond gedanst te hebben in haar favoriete club RoXy.


Daarna werd Noa regelmatig geboekt en was zij bijna wekelijks te horen met haar 2 uur durende clubmixen op New Dance Radio, Slam FM en ID&T radio.

Langzaam kwam er steeds meer variatie qua boekingen, waaronder veel voor bedrijfsevenementen. Hierdoor ontstond langzaam ook haar liefde voor lounge muziek. DJ Noa is zeker geen doorsnee dj, ze heeft een eigen sound en die past zij met een ‘big smile’ in allerlei soorten gelegenheden aan. Vrijwel alles is bespreekbaar, van Groovy Lounge tot Deephouse.

De kick die ze krijgt van een ‘blij publiek ’daar doet ze het voor!

Scroll to Top