Noa

Noa

De kick die ze krijgt van een blij publiek...

Noa’s passie voor muziek begon al in haar jonge jaren, ze kon uren luisteren en dansen op de muziek van Prince en Madonna. Later toen ze in de horecawereld terecht kwam, dook zij de dj booth in als de vaste dj er nog niet was. Zo kreeg ze de smaak te pakken en kocht ze al snel haar eerste echte Technics draaitafels!

Beschrijving

DJ Noa vond je in de beste platenwinkels in Amsterdam en omstreken om daar haar funky tech house plaatjes te scoren! En begon haar dj carriere met het draaien op afterparty’s na een avond gedanst te hebben in haar favoriete club RoXy.


Daarna werd Noa regelmatig geboekt en was zij bijna wekelijks te horen met haar 2 uur durende clubmixen op New Dance Radio, Slam FM en ID&T radio.

Langzaam kwam er steeds meer variatie qua boekingen, waaronder veel voor bedrijfsevenementen. Hierdoor ontstond langzaam ook haar liefde voor lounge muziek. DJ Noa is zeker geen doorsnee dj, ze heeft een eigen sound en die past zij met een ‘big smile’ in allerlei soorten gelegenheden aan. Vrijwel alles is bespreekbaar, van Groovy Lounge tot Deephouse.

De kick die ze krijgt van een ‘blij publiek ’daar doet ze het voor!

Video & muziek

DJ Noa Artiestenbureau Erwin Bakkum

Offerte aanvragen

Show facts

Aantal personen: 1x
Andere aanbevolen acts
DJ Jill Kleinjan artiestenbureau Erwin Bakkum

Jill Kleinjan

DJ Jill Kleinjan is geboren in Gouda. Haar interesse voor muziek is al op jonge leeftijd begonnen, hierdoor besloot zij zich aan te melden bij de Dansacademie na het afronden van de middelbare school. Jill Kleinjan deed een stage bij de Holland Show Ballet van RTL Wentink Events.

Lees meer...
DJ The Groove Supplier Artiestenbureau Erwin Bakkum

The Groove Supplier

The Groove Supplier draait het naa(l)dloos aan elkaar van jazz, soul, r&b, bossanova, afrobeat, funk, disco tot soulful house en is ook als producer actief binnen die genres.

Lees meer...
DJ Martien V Artiestenbureau Erwin Bakkum

Martien V

Muziek is mijn alles, mijn grootste passie. Mijn partner heeft weleens gezegd: ‘jij bent herrie’. Ik sta ermee op, ga ermee naar bed en communiceer via muziek.

Lees meer...