The Groove Supplier

The Groove Supplier

The Groove Supplier draait het naa(l)dloos aan elkaar van jazz, soul, r&b, bossanova, afrobeat, funk, disco tot soulful house en is ook als producer actief binnen die genres.

Beschrijving

In de voormalige North Sea Jazz Club draaide hij in het voor- en naprogramma van vele bekende artiesten zoals jazzheld Gregory Porter, acid-jazz formatie Incognito en funklegende Fred Wesley (James Brown). Een perfecte manier om zijn muziekbibliotheek uit te breiden zodat zijn sets muzikaal aansloten en bovenal leerzaam om verschillende soorten publiek aan te voelen. 

Tegenwoordig levert hij met regelmaat grooves op events van Sublime FM en weet de Amsterdamse DJ in bars, clubs en op festivals door het land hoe hij enthousiaste muziekliefhebbers aan het dansen krijgt.

Video & muziek

DJ The Groove Supplier Artiestenbureau Erwin Bakkum_

Offerte aanvragen

Show facts

Andere aanbevolen acts
DJ Edgar Tempelman Artiestenbureau Erwin Bakkum

Edgar Tempelman

DJ Edgar Tempelman is een allround dj, dus bekend met alle muziekstromingen van de laatste 40 jaar. Zijn voorkeur gaat uit naar zogenaamde uptempo ‘feelgood’ music. Dat wil zeggen binnen de stromingen jazz, soul, RnB, disco, pop, dance en house selecteert hij de tracks waar mensen vrolijk van worden en de tijd vergeten.

Lees meer...
DJ Jill Kleinjan artiestenbureau Erwin Bakkum

Jill Kleinjan

DJ Jill Kleinjan is geboren in Gouda. Haar interesse voor muziek is al op jonge leeftijd begonnen, hierdoor besloot zij zich aan te melden bij de Dansacademie na het afronden van de middelbare school. Jill Kleinjan deed een stage bij de Holland Show Ballet van RTL Wentink Events.

Lees meer...
DJ Martien V Artiestenbureau Erwin Bakkum

Martien V

Muziek is mijn alles, mijn grootste passie. Mijn partner heeft weleens gezegd: ‘jij bent herrie’. Ik sta ermee op, ga ermee naar bed en communiceer via muziek.

Lees meer...