Lenny Keylard volgt zijn hart

Lenny Keylard artiestenbureau Erwin Bakkum

Dit wordt een bijzondere blog. Over een bijzonder iemand. Een blog over Lenny Keylard, de opvallende verschijning in The Voice Of Holland van 2010, een man die muzikaal geweldig klikt met onze Thomas Wessels en Rachid Rejaibi en die we regelmatig en met groot succes laten optreden in Wonders in Zaandam.

Agenda week 2 met Rebekka Ling

Zangeres Rebekka Ling artiestenbureau Erwin Bakkum_

Onze spreker en muziekkenner Mick Boskamp noemt Rebekka Ling, die zondag optreedt op een besloten event in Utrecht, de grootste belofte voor 2017. Deze soul/jazz zangeres van Indonesische origine is geen onbekende in de Amsterdamse en Nederlandse muziekscene.

Agenda week 1

Saxofonist Cece Noir artiestenbureau Erwin Bakkum

En dan is het opeens 2017. Gelukkig nieuwjaar, music lovers! Hier een mooi verhaal voor week 1 …

Gelukkig nieuwjaar!

Blogartikel Highlights 2017 artiestenbureau Erwin Bakkum 02

Nog een paar dagen en 2016 is voorbij. Wat een jaar was het. En dan denken we vooral aan alle muziek-iconen waar we afscheid van hebben moeten nemen: David Bowie, Prince, Maurice White, Leonard Cohen, Billy Paul, Rick Parfitt, Greg Lake, Nathalie Cole, George Michael, er leek geen einde aan te komen.

Agenda week 51 en 52

Zangeres Britt Teeling Artiestenbureau Erwin Bakkum

Het wordt misschien geen witte, maar wel een gouden Kerst! Tenminste: als we naar de boekingen kijken op en rond de feestdagen. We kunnen er van alles over zeggen, dat onze sterren er heel veel zin in hebben en dat ze de ballen uit de bomen zullen spelen en muzikaal vuurwerk zullen brengen, maar we volstaan met jullie een hele fijne, swingende Kerst en alvast een super 2017 te wensen. En heb je geen zin om stil te zitten, de komende dagen, check de agenda maar!

Het wordt een (Bas) White Christmas!

DJ Bas White artiestenbureau Erwin Bakkum

Bas White is niet alleen een geweldige club-DJ met een grote schare fans en volgers, hij is ook de musical curator en programmeur van A’dam Toren. En zoals je waarschijnlijk weet, ging het dit jaar helemaal los, daar hoog boven het IJ. Nu is het december en we vragen ons af: komt Bas een beetje tot rust met Kerst en de jaarwisseling?

Agenda week 50

Bassist Florean Kruijswijk Jansen Artiestenbureau Erwin Bakkum

We bespeuren een hele fijne trend, waar de artiesten van ons zich als een vis in het water bij voelen: de besloten corporate dinners met een extra touch. En die extra touch is in de vorm van een muzikale omlijsting. Niets zo fijn als gast om te genieten van een mooie dis, fijn gezelschap en heerlijke muziek. De agenda van deze week laat een aantal van dit soort events zien.