Hoogtepunten van 2017 (plus de agenda)!

Blogartikel Highlights 2017 artiestenbureau Erwin Bakkum 02

WoW! Wat een jaar was het voor Erwin Bakkum Management! En 2017 is nog niet voorbij, getuige de mooie optredens tijdens en rond de feestdagen. Hier onze hoogtepunten en de agenda tot en met 1 januari 2018…

Eeterij Op Wielen wordt grandioos!

Eeterij op wielen

Doe jezelf een grandioos plezier en houd 19, 20 en 21 mei vrij. Want dan wordt voor de 4e keer in Breda het foodtruckfestival Eeterij op Wielen georganiseerd, met de 30 beste foodtrucks van Nederland en met louter muziek van onze artiesten. Hoogste tijd voor een gesprek met de man achter dit geweldige en unieke event …

De verrassing van DanceFair/MusicFair 2017 Lizzy V.

Zangeres Songwriter Lizzy V artiestenbureau Erwin Bakkum 02

Vorige week waren we op de DanceFair/MusicFair. En we hielden onze ogen en oren open. Voornamelijk voor nieuw talent. Dat talent was er. En hoe! Want wat te denken van de 20-jarige zangeres Lisanne Veenendaal alias Lizzy V.

Agenda week 7 met Dieter van der Westen

Dieter van der westen artiestenbureau Erwin Bakkum

Dieter van der Westen, de alleskunner. Met de band Kasba maakt hij swingende Noord-Afrikaanse wereldmuziek, als singer-songwriter opteert hij voor een unieke Americana- en roots sound, getuige het fenomenale en lovend besproken album Old Oak Tree.

Agenda week 6 met Spotify-playlist!

The Tour Coverband Artiestenbureau Erwin Bakkum

Wat zou de wereld zonder muziek moeten? Geloof ons, maar dan zouden de Donald Trumps van deze wereld helemaal onverdraaglijk zijn. Niets zo troostrijk en zo gezond als superfood voor de ziel dan muziek. Vandaar dat we de stoute dansschoenen hebben aangetrokken en een Erwin Bakkum playlist op Spotify hebben aangemaakt onder de naam Bakkumusic-Playlist Met tracks die de harten van onze artiesten sneller doen kloppen.

Agenda week 5 met top nieuws!

Percussionist Mr.Rejaibi artiestenbureau Erwin Bakkum

Voordat we overgaan tot de agenda van dit weekend, even wat bijzonder nieuws. Vanaf dit weekend gaan wij iedere zondag live muziek verzorgen in restaurant & panorama bar MADAM. Nieuws waar we ernstig blij mee en trots op zijn. En wel hierom …

Lenny Keylard volgt zijn hart

Lenny Keylard artiestenbureau Erwin Bakkum

Dit wordt een bijzondere blog. Over een bijzonder iemand. Een blog over Lenny Keylard, de opvallende verschijning in The Voice Of Holland van 2010, een man die muzikaal geweldig klikt met onze Thomas Wessels en Rachid Rejaibi en die we regelmatig en met groot succes laten optreden in Wonders in Zaandam.

Agenda week 2 met Rebekka Ling

Zangeres Rebekka Ling artiestenbureau Erwin Bakkum_

Onze spreker en muziekkenner Mick Boskamp noemt Rebekka Ling, die zondag optreedt op een besloten event in Utrecht, de grootste belofte voor 2017. Deze soul/jazz zangeres van Indonesische origine is geen onbekende in de Amsterdamse en Nederlandse muziekscene.