Hummingbird band artiestenbureau Erwin Bakkum

Hummingbird akoestisch kwartet

Hummingbird is een akoestisch kwartet van drie zangeressen en een gitarist. Minka Bodemann, Vera Buijink, June Fermie en Nico Maas brengen in een intieme setting stijlvolle meerstemmige arrangementen van romantische en ‘feel good’ klassiekers, maar ook mooie liedjes van nu. Hun repertoire is veelzijdig, van Frank Sinatra tot Chaka Khan en van ABBA tot Adele.

Hummingbird Artiestenbureau Erwin Bakkum

Sfeervolle muziek om bruiloften, feestjes en andere speciale gelegenheden een bijzondere extra dimensie te geven. De muzikanten hebben elkaar leren kennen op de jazz afdeling van het Conservatorium van Amsterdam en staan in deze formatie sinds 2012 op veel verschillende podia en evenementen in Nederland, België en Duitsland. Hummingbird heeft ook een aangepast repertoire om herdenkingen en uitvaartceremonies muzikaal te ondersteunen en omlijsten.

In de maand December is deze band te boeken onder de naam Rudolph and the Cranberries, die met smaakvolle meerstemmige arrangementen elke kerstgelegenheid compleet maken. Geïnspireerd door de Andrews Sisters brengen ze een breed kerstrepertoire, variërend van traditioneel tot hits van nu. Ze beschikken over professionele geluidsapparatuur en kunnen zich door de ruime ervaring aan elke situatie aanpassen.

video

Scroll to Top