New Amsterdam Voices liggend artiestenbureau Erwin Bakkum

New Amsterdam Voices Acapella groep

New Amsterdam Voices  is een zevenstemmige acapella groep uit Amsterdam. Met een frisse mix van jazz en pop brengt deze band een vernieuwend geluid teweeg dat van begin tot eind weet te boeien.

New Amsterdam Voices artiestenbureau Erwin Bakkum

June Fermie, Vera Buijink, Marieke Smit, Minka Bodemann, Hebe Vrijhof, Pepijn van der Sande en Willem de Beer hebben allen jazz-zang aan het Conservatorium van Amsterdam gestudeerd. Maartje Meijer is hun huisarrangeur en producer. New Amsterdam Voices staan sinds 2011 op verschillende festivals, in theaters en op verschillende jazzpodia in heel Nederland. Ook is de band regelmatig op de radio te horen. In 2013 verleende de groep medewerking aan het debuutalbum van Maartje Meijer dat in oktober van dat jaar werd gepresenteerd in het Bimhuis. In juli 2014 namen zij succesvol deel aan de internationale a capella competitie Vokal Total in Oostenrijk. Ze wonnen de 2e prijs in de Jazz-categorie en de 3e prijs in de Pop-categorie.

New Amsterdam Voice s heeft masterclasses gevolgd bij o.a. Kim Nazarian (New York Voices), Peter Eldridge (New York Voices), Anders Jalkéus (The Real Group) & Michele Weir (arrangeur voor o.a. New York Voices en The Manhattan Transfer). Afgelopen jaar presenteerden New Amsterdam Voices hun debuut EP met twee uitverkochte concerten in het Vlaams Cultuurhuis De Brakke Grond in Amsterdam.

video

Scroll to Top