Percussionist Mr.Rejaibi artiestenbureau Erwin Bakkum 02

AGENDA WEEK 5 MET TOP NIEUWS!

Voordat we overgaan tot de agenda van dit weekend, even wat bijzonder nieuws. Vanaf dit weekend gaan wij iedere zondag live muziek verzorgen in restaurant & panorama bar MADAM. Nieuws waar we ernstig blij mee en trots op zijn. En wel hierom…

Stel dat we niet in de music biz zaten, wat zou dan onze ideale zondagmiddag zijn? Dat is niet zo moeilijk. Dan zouden we onze fijnste outfit aan trekken, onze favoriete eau de toilette op doen en met warm gezelschap naar de A’dam Toren gaan. In de lift krijgen we al een voorproefje van wat ons te wachten staat als we begeleid door een lichtshow omhoog schieten, naar hogere sferen.

Eerst nemen we een cocktail in de panorama bar. Beiden een Sweet Basil (Bombay Saphire Gin, St. Germain Elderflower en Basilicum). Als het zes uur is geweest, zoeken we onze tafel op in het restaurant. Chefkok David Baxter, die eerder in het Amstel Hotel en restaurant La Rive de scepter zwaaide, weet precies wat onze smaakpapillen happy maakt. Het is moeilijk kiezen. Maar ook hier zijn we eensluidend. We kiezen vooraf de kreeftenbisque en daarna de zwarte truffel risotto. En al die tijd genieten we van de fijnste muziek die niet alleen ADAM, maar ook Amsterdam te bieden heeft.

Ja, als we niet in de muziek biz zouden zitten, zou dat onze perfecte zondagmiddag zijn. Kun je nagaan hoe het voelt om als Erwin Bakkum Management de muziek mede te verzorgen voor die zondag. Dat voelt echt goed, kunnen we je melden!

Vanaf aankomende zondag, de 5e februari, als het jazzduo, bestaande uit bassist Florean Kruijswijk Jansen en pianist Josse van der Schaft, het spits af mag bijten, gaan we de genres jazz, flamenco, singer/songwriter, americana, folk, blues en pop verkennen. En we zouden het super vinden als je een kijkje kwam nemen en je ervaring wilt delen.

Agenda Week 5

Vrijdag 3 februari

Locatie: Art Hotel Amsterdam, Hotelbar 5&33

Event: La Suite

Tijden: 20.00 uur tot 23.00 uur

Artiest: TWQ Band

Locatie: Wonders Zaandam

Event: Club Manzo

Tijden: 23.00 uur tot 01.30 uur

Artiest: Dj Marinus & Saxofonist Julian de Munnik

Zondag 5 februari:

Locatie: Taanketel Marken

Event: Lekker Marken

Tijden: 14.00 uur tot 18.00 uur

Artiest: Thomas Wessels op trompet & Thijmen Schoute op piano

Locatie: Madam, Adam toren Amsterdam

Event: Sunday Live

Tijden: 16.00 uur tot 19.00 uur

Artiest: Contrabassist/akoestische basgitarist Florean Kruijswijk Jansen & Pianist Josse van der Schaft.

Locatie: Instock Amsterdam

Event: Private Diner

Tijden: 20.30 uur tot 22.30 uur

Artiest: Percussionist Rachid Rejaibi & Pianist Josse van der Schaft.

Foto gemaakt door: Hans & Grietje