The Tour Coverband Artiestenbureau Erwin Bakkum

AGENDA WEEK 6 MET SPOTIFY-PLAYLIST!

Wat zou de wereld zonder muziek moeten? Geloof ons, maar dan zouden de Donald Trumps van deze wereld helemaal onverdraaglijk zijn. Niets zo troostrijk en zo gezond als superfood voor de ziel dan muziek. Vandaar dat we de stoute dansschoenen hebben aangetrokken en een Erwin Bakkum playlist op Spotify hebben aangemaakt onder de naam Bakkumusic-Playlist Met tracks die de harten van onze artiesten sneller doen kloppen.

Maar ook met songs uit eigen stal. Zoals het heerlijk zwoel swingende ‘All I Know’, de openingstrack van Rebekka Ling’s album uit 2012, ‘Travel Light’. Of de ontroerende, verstilde trompetklanken van Mark Nieuwenhuis op de track Waantje. En wat te denken van de wereldmuziek – leterlijk en figuurlijk – van Kasba op ‘Solitude’. Als je daarbij stil kunt blijven zitten, is je batterij leeg. Ook uniek is singer/songwriter Dieter van der Westen, een verhaslenverteller pur sang, die je op het puntje van je stoel houdt met de titelsong van zijn album Old Oak Tree. En tot slot laat Blackrockstar op ‘Not The Same’ horen dat hij weet waar Abraham niet alleen de mosterd, maar ook de soul vandaan haalt. De playlist wordt zoals eerder gezegd aangevuld met een aantal afwisselende songs van topartiesten die 1 ding gemeen hebben: ze hebben allen de Erwin Bakkum artiestenstal-touch.

De Bakkumusic-Playlist vind je HIER

Je zou bijna vergeten dat we nog een hele fijne agenda hebben voor de komende dagen! Het is de agenda van week 6, maar er zitten ook twee dagen uit week 7 bij.

Vrijdag 10 februari

Locatie: 5&33

Event: La Suite Invites June Fermie

Tijden: 20.00 tot 23.00 uur.

Artiest: June Fermie, Luuk Janssen, Reindert Kragt en Jeroen Batterink

Zaterdag 11 februari

Locatie: Instock Amsterdam

Event: Saturday Live!

Tijden: 19.00 tot 21.00 uur

Artiest: Thomas Wessels op trompet & Florean Kruijswijk Jansen op basgitaar

Zondag 12 februari

Locatie: Madam, A’Dam Toren.

Event: Sunday Live

Tijden: 16.00 tot 19.00 uur.

Artiest: Rebekka Ling & gitarist Vlado Spisiak

Maandag 13 februari

Locatie: The Loft, A’dam Toren

Event: Business Event

Tijden: prive

Artiest: Thomas Wessels op trompet

Dinsdag 14 februari

Locatie: Madam A’Dam Toren

Event: Valentijnsavond

Tijden: 19.00 uur tot 22.00 uur

Artiest: TWQ