Zangeres Songwriter Lizzy V artiestenbureau Erwin Bakkum 02

DE VERRASSING VAN DANCEFAIR/MUSICFAIR 2017 LIZZY V.

De verrassing van DanceFair/MusicFair 2017 Lizzy V.

Vorige week waren we op de DanceFair/MusicFair. En we hielden onze ogen en oren open. Voornamelijk voor nieuw talent. Dat talent was er. En hoe! Want wat te denken van de 20-jarige zangeres Lisanne Veenendaal alias Lizzy V.

Je zou kunnen zeggen dat dit haar evenement was. Het begon op de zaterdagmiddag in de Bax Stage, waar onze Mick Boskamp de gerenommeerde Amerikaanse music director van o.a. Christina Aguilera en Brian McKnight, Davy Nathan, interviewde. Nathan vroeg op een goed moment of iemand met hem een song wilde doen. En even later stond Lizzy V. te zingen op het podium, terwijl Davy haar met een grote grijns op zijn gezicht begeleidde op de toetsen. Daarna vroeg de toetsenist, producer en songschrijver of Lisanne met hem de studio in wilde. Waarom niet? Dat was de zaterdag.

De zondag was niet bepaald minder. s’ Ochtends liet ze haar muziek horen aan Giel Beelen, die zijn eigen On Stage podium had op de Dancefair/MusicFair. Dat beviel de roemruchte radiojock/talentscout zo goed dat Lizzy ’s avonds live een geweldige performance gaf voor Giel’s programma, dat je HIER terug kunt zien. We zagen hoe ze groeide op de zaterdag en zondag en dat maakte onze komst naar het event al meer dan goed. Dat is mede waarom we deze business in zijn gegaan, om te zien hoe artiesten stralen.

Een week na het event in de Jaarbeurs hebben we Lisanne aan de lijn en vragen we haar wat het geheim van haar plotselinge succes is. Ze zegt: ‘Wat ik in mijn muziek belangrijk vind, is dat het mensen een goed gevoel moet geven. Bij veel singer/songwriters zie je dat ze het leven nou niet bepaald van de vrolijkste kant zien. En ik doe dat wel. Ik breng vrolijkheid, met teksten die maatschappij-kritisch zijn, alleen dan verpakt in een positief verhaal. Als je dan een laagje dieper kijkt, dan zie dat we niet van gisteren zijn. Ik denk dat je beter een serieuze boodschap met een glimlach kunt brengen, dan dat je angst zaait.’

Mooie woorden van een verrassende, jonge Nederlandse zangeres, waar we mee hebben afgesproken dat we een aantal boekingen gaan verzorgen voor haar. Moet een makkie zijn.