Saxofonist Cece Noir artiestenbureau Erwin Bakkum

Saxofonist Cece Noir

Cece Noir, oftewel Caroline Breugem, timmert al een tijdje aan de weg in de muziekwereld. Na enkele jaren in een coverband te hebben gespeeld, is ze in 2010 ontdekt als solo-artiest en sindsdien treedt ze op allerlei evenementen op met DJ’s, zangeressen, percussionisten, violisten of solo. Cece Noir heeft een brede smaak en gaat geen uitdaging uit de weg. Improvisatie en freestyle zijn haar specialiteiten. Haar sound omschrijft ze zelf als een volle popsound met af en toe een nasty randje.

Saxofonist Cece Noir artiestenbureau Erwin Bakkum

Het doel van Cece Noir is om de muziek tot leven te laten komen en het publiek te laten genieten. Of dat nou in een stampvolle club is op housebeats, op een bedrijfsfeest met swingende 80’s, of op een romantische bruiloft met mooie ballads. Cece pakt het publiek maar al te graag in met haar smooth sax sounds with a killer timing .

Cece Noir heeft al op veel toffe locaties opgetreden in binnen- en buitenland zoals Jimmy’z (Monaco), Panama (Amsterdam), Sugarfactory (Amsterdam), Grand Hotel Krasnapolsky (Amsterdam), Club Vie (Rotterdam), Tivoli Vredenburg (Utrecht), Winkel van Sinkel (Utrecht), Luxor Live (Arnhem) en nog veel meer.

Buiten het podium is Cece Noir ook regelmatig te vinden in de studio. Ze werkt graag samen met DJ’s uit binnen- en buitenland.

video

Scroll to Top