Saxofonist Sanne Landveugd artiestenbureau Erwin Bakkum

Saxofonist Sanne Landveugd

Saxofonist Sanne Landvreugd die van huis uit een jazz saxofoniste is, heeft sinds haar afstuderen aan Codarts aan zeer uiteenlopende projecten meegewerkt.

Saxofonist Sanne Landveugd artiestenbureau Erwin Bakkum

Zo is zij te horen geweest tijdens een hommage aan schrijfster en PC Hooftprijs winnares, Astrid Roemer, samen met Sabrina Starke en Izaline Calister en maakte zij ook een compositie op een gedicht van Roemer voor deze avond. Ook speelde zij op diverse jazz festivals, zoals Amersfoort Jazz festival, Delft jazz, Jazz in Duketown, North Sea Jazz etc, en trad zij diverse malen op gerenommeerde podia met o.a. de Fra Fra Sound bigband, waarmee wereldmuziek wordt gespeeld, met eigen jazz, soul en funk.

Los van alle live bands speelt zij regelmatig op spetterende feesten met dj’s in diverse formaties zoals in combi met zangeres, viool of percussie.

Op de vijftigste verjaardag van Willem Alexander trad zij met een formatie op in het Koninklijk Paleis op de Dam. Ook aan de show van Tineke Schouten heeft Landvreugd als saxofoniste meegewerkt. In alle settings staat de improvisatie, de energie en eigen stijl van Sanne centraal.

video

Scroll to Top