Saxofonist Saxy Mr. S artiestenbureau Erwin Bakkum

Saxofonist Saxy Mr.S

Op jonge leeftijd ontwikkelde Sjoerd van Eerdenburg (Saxy Mr.S) een voorliefde voor funk- en jazzmuziek. Op de middelbare school speelde hij als 14-jarige in de funkband Yo Momma, die de grote prijs van de bollenstreek won. Inmiddels reist Sjoerd van Eerdenburg de gehele wereld over om met veelal beroemde DJ’s en grote namen in de muziek en dance wereld op te treden. Als  Saxy Mr. S maakt hij met zijn saxofoon een groot feest van ieder optreden, waarbij regelmatig het spreekwoordelijke dak eraf gaat.

Saxofonist Saxy Mr. S artiestenbureau Erwin Bakkum_01

Hij verzorgt optredens die eruit zien als die van James Dean en heeft een aanstekelijke energie. Van festivals en internationale clubs tot intieme events en unieke huwelijken, overal speelt hij de sterren van de hemel. Hij kickt op de spanning en energie in de zaal. “Als mensen zitten, wil ik dat ze gaan staan.

Als ze staan, wil ik ze aan het dansen krijgen. Als ze dansen, wil ik het dak eraf spelen! Als dat lukt ben ik een blij man!”. Een van Sjoerd zijn hoogtepunten was de samenwerking met de bekende saxofonisten Candy Dulfer.

video

Scroll to Top