Jennifer Cooke

Vocal DJ Jennifer Cooke artiestenbureau Erwin Bakkum
Zangeres en DJ Jennifer Cooke is de uitvinder van de term ‘Vocal DJ’en is al  jarenlang succesvol als artiest. Steevast houdt zij alle mensen op de dansvloer met de ultieme mix van DJ en vocalen/ host tegelijk. Jennifer Cooke is toegewijd aan het Vocal DJ-schap en draait tijdens haar sets ook een selectie uit eigen producties en releases, welke in combinatie met haar vocalen de ultieme set compleet maken.

Beschrijving - Jennifer Cooke

Op het moment is deze geboren en getogen Amsterdammer hard aan het werk aan haar solo carriere als artiest. Hierbij bouwt zij zowel aan Vocal DJ-ing als aan producties van singles. Zij tourt op vershillende periodes van het jaar over de hele wereld om haar energieke show ten gehore te brengen en daarmee het publiek van de grond te krijgen. Zo treedt zij op in plaatsen zoals like Pacha Ibiza, gastoptreden tijdens het I Am Hardwell concert, is resident in award winning #1 Club Mad Fox, Escape en meer.

Los van Vocal DJ-ing, releast Jennifer geregeld singles waarin haar vocalen te horen zijn danwel productie. Deze worden doorgaans gereleased door internationale labels en krijgt support van grote artiesten zoals Armin Van Buuren, Above&Beyond, Cosmic Gate, W&W, Laid-back Luke, Paul Oakenfold, Thomas Gold, Lost Frequencies, Chuckie, Sunnery James & Ryan Marciano, Bingo Players en meer.

Met zowel een sterke muzikale kant als een energieke performance brengt Jennifer het vocal DJ-ing naar een heel nieuw level!

Video & muziek

Vocal DJ Jennifer Cooke artiestenbureau Erwin Bakkum

Offerte aanvragen

Show facts

Aantal personen: 1
Andere aanbevolen acts
Another Brick Artiestenbureau Erwin Bakkum

Another Brick

Van lichte lounge sferen tot snoeiharde techno; het DJ duo Another Brick weet iedere gelegenheid van de muzikale benodigdheden te voorzien. Beide jongens zijn als geen ander in staat om de avond te laten slagen. De elektronische muziek wordt gecombineerd met live gespeelde instrumenten als trompet, basgitaar, synthesizer en percussie en deze worden op een geavanceerd niveau tot een nieuw geheel gevormd. Het resultaat is een gebalanceerde set met aangename variaties en goed afwisselende sounds.

Lees meer...