De One Woman Show is een vocal & Dj act van wereldklasse

Jennifer Cooke

Op het moment is deze geboren en getogen Amsterdammer hard aan het werk aan haar solo carriere als artiest. Hierbij bouwt zij zowel aan Vocal DJ-ing als aan producties van singles. Zij tourt op vershillende periodes van het jaar over de hele wereld om haar energieke show ten gehore te brengen en daarmee het publiek van de grond te krijgen. Zo treedt zij op in plaatsen zoals like Pacha Ibiza, gastoptreden tijdens het I Am Hardwell concert, is resident in award winning #1 Club Mad Fox, Escape en meer.

Los van Vocal DJ-ing, releast Jennifer geregeld singles waarin haar vocalen te horen zijn danwel productie. Deze worden doorgaans gereleased door internationale labels en krijgt support van grote artiesten zoals Armin Van Buuren, Above&Beyond, Cosmic Gate, W&W, Laid-back Luke, Paul Oakenfold, Thomas Gold, Lost Frequencies, Chuckie, Sunnery James & Ryan Marciano, Bingo Players en meer.

Met zowel een sterke muzikale kant als een energieke performance brengt Jennifer het vocal DJ-ing naar een heel nieuw level!

Vocal DJ Jennifer Cooke artiestenbureau Erwin Bakkum

Show facts

1

Video & muziek

Offerte aanvragen

Boek Jennifer Cooke

Vocal DJ Jennifer Cooke artiestenbureau Erwin Bakkum
Andere aanbevolen acts
Another Brick Artiestenbureau Erwin Bakkum

Another Brick

Van lichte lounge sferen tot snoeiharde techno; het DJ duo Another Brick weet iedere gelegenheid van de muzikale benodigdheden te

Lees meer...
Artiestenbureau Erwin Bakkum Miami Twice optreden

Miami Twice

Miami Twice is ontstaan toen Dj Jay Serano en MC Riverjaxx (Emmanuel Anningwij)  beide los van elkaar werden geboekt op

Lees meer...