Sophisticated

Sophisticated

Heerlijke muziek en voetjes van de vloer!

Dj Nagilo en saxofonist Julian de Munnik slaan de handen ineen met Sophisticated om uw evenement tot een groot feest te maken. Met een zorgvuldig  doordachte opbouw waar Julian inspeelt op de nummers die Nagilo draait ontstaat er een unieke funky live experience die garandeert dat de voetjes van de vloer gaan.

Beschrijving

Beide zijn bekende artiesten in de club scene. Om het verschil te maken bundelen ze hun krachten ook regelmatig in de studio.

Dit resulteert een muzikale ervaring met een strenge selectie van de beste muziek. Na afzonderlijk veel ervaring te hebben opgedaan in de clubscene hebben beide heren besloten een soulfull real house geluid te produceren. Verwacht een lekkere vocal met een dikke beat en volle sax melodieën. Het is een belangrijke sfeermaker om uw gelegenheid net wat extra’s te geven.

Video & muziek

Artiestenbureau Erwin Bakkum special act Sophisticated

Offerte aanvragen

Show facts

Aantal personen: 2
Genre: Lounge – house
Andere aanbevolen acts
Another Brick Artiestenbureau Erwin Bakkum

Another Brick

Van lichte lounge sferen tot snoeiharde techno; het DJ duo Another Brick weet iedere gelegenheid van de muzikale benodigdheden te voorzien. Beide jongens zijn als geen ander in staat om de avond te laten slagen. De elektronische muziek wordt gecombineerd met live gespeelde instrumenten als trompet, basgitaar, synthesizer en percussie en deze worden op een geavanceerd niveau tot een nieuw geheel gevormd. Het resultaat is een gebalanceerde set met aangename variaties en goed afwisselende sounds.

Lees meer...