Sophisticated

Artiestenbureau Erwin Bakkum special act Sophisticated

Heerlijke muziek en voetjes van de vloer!

Dj Nagilo en saxofonist Julian de Munnik slaan de handen ineen met Sophisticated om uw evenement tot een groot feest te maken. Met een zorgvuldig  doordachte opbouw waar Julian inspeelt op de nummers die Nagilo draait ontstaat er een unieke funky live experience die garandeert dat de voetjes van de vloer gaan.

Beschrijving - Sophisticated

Beide zijn bekende artiesten in de club scene. Om het verschil te maken bundelen ze hun krachten ook regelmatig in de studio.

Dit resulteert een muzikale ervaring met een strenge selectie van de beste muziek. Na afzonderlijk veel ervaring te hebben opgedaan in de clubscene hebben beide heren besloten een soulfull real house geluid te produceren. Verwacht een lekkere vocal met een dikke beat en volle sax melodieën. Het is een belangrijke sfeermaker om uw gelegenheid net wat extra’s te geven.

Video & muziek

Artiestenbureau Erwin Bakkum special act Sophisticated

Offerte aanvragen

Show facts

Aantal personen: 2
Genre: Lounge – house
Andere aanbevolen acts
Vocal DJ Jennifer Cooke artiestenbureau Erwin Bakkum

Jennifer Cooke

Zangeres en DJ Jennifer Cooke is de uitvinder van de term ‘Vocal DJ’en is al  jarenlang succesvol als artiest. Steevast houdt zij alle mensen op de dansvloer met de ultieme mix van DJ en vocalen/ host tegelijk. Jennifer Cooke is toegewijd aan het Vocal DJ-schap en draait tijdens haar sets ook een selectie uit eigen producties en releases, welke in combinatie met haar vocalen de ultieme set compleet maken.

Lees meer...
Another Brick Artiestenbureau Erwin Bakkum

Another Brick

Van lichte lounge sferen tot snoeiharde techno; het DJ duo Another Brick weet iedere gelegenheid van de muzikale benodigdheden te voorzien. Beide jongens zijn als geen ander in staat om de avond te laten slagen. De elektronische muziek wordt gecombineerd met live gespeelde instrumenten als trompet, basgitaar, synthesizer en percussie en deze worden op een geavanceerd niveau tot een nieuw geheel gevormd. Het resultaat is een gebalanceerde set met aangename variaties en goed afwisselende sounds.

Lees meer...