The Original Brass Band Artiestenbureau Erwin Bakkum

THE ORIGINAL BRASS BAND

The Original Brass Band afkomstig uit Almere is op dit moment de beste brassband van Nederland en deze titel zal ze niet zomaar worden afgepakt. De groep bestaat namelijk  al 13 jaar lang uit meer dan 70 drummers die in verschillende groepen(rangen) zijn onderverdeeld.Naast het verzorgen van spectaculaire percussieshows, met danseressen en trompettisten, verzorgen de leden van The Original Brass Band ook indrukwekkende en zeer energieke drumworkshops voor welke gelegenheid dan ook!

The Original Brass Band Artiestenbureau Erwin Bakkum

Belangrijk om te weten is dat brassband the Originals niet alleen in Nederland bekend staat om zijn sfeervolle melodien, maar ook in landen als, Suriname, Curacao, Frankrijk, en zelfs Engeland hebben de leden een aardige fanbase weten te opbouwen!

The Originals weet zich te onderscheiden van andere brassbands vanwege hun originaliteit en creativiteit binnen de groep. De leden passen zich namelijk op elk evenement aan op de wensen van de klant! Zoals The Original Brass Band zelf altijd zeggen, ‘’You name it, we play it!’. In de zomer van 2018 hebben The Originals zich officieel weten te onderscheiden van de andere bekende groepen in Nederland. De leden van The Originals hebben namelijk de battle of drums in Rotterdam gewonnen en daarmee bewezen dat zij de allerbeste zijn!

De show van de brassband was een veelzijdige shows met allereerst aandacht voor muziek, maar ook aandacht voor de huidige armoede en oorlogen in de wereld. Brassband The originals voelt zich zeer betrokken bij dit soort zaken en geeft daarom elk jaar gratis optredens weg aan organisaties die zich inzetten voor dit soort zaken.

video

Scroll to Top