The Paris Plan liggend artiestenbureau Erwin Bakkum

THE PARIS PLAN

The Paris Plan. Een unieke combinatie van twee muzikanten die ook DJ’s zijn. Sfeervolle live muziek van een Dj act van een saxofoniste (Cece Noir) en een bassist. in de trend: soulful house: Toegankelijke live muziek met een beat.

The Paris Plan Artiestenbureau Erwin Bakkum

The Paris Plan draait muziek in de stijl Soulful House. Hippe en aangename muziek met een aanstekelijk beat. Deze stijl slaat aan bij een breed publiek dankzij de toegankelijke en aangename muziekstijl.

Dit bijzondere duo wordt geboekt voor bruiloft, corporate event, festival en particulier feest.
Bijzonder is dat improvisaties plaats vinden op saxofoon en contrabas en basgitaar. Hierdoor krijgt de muziek een extra muzikaal groovy/funky geluid. En u uiteraard extra zichtbaar entertainment.

Dit muzikale Dj duo blijft niet achter de Dj booth staan maar speelt er ook voor: zodat het publiek extra kan genieten als ze op hun instrumenten spelen. De twee Dj’s wisselen met elkaar af of draaien samen achter hun Dj set. Een luxe om naar te kijken en te luisteren.

Als live achtergrondmuziek of als hoofdact om op te dansen: The Paris Plan geeft een unieke sfeer in live muziek entertainment. U kunt praten maar ook dansen.

video

Scroll to Top