Zangeres Annemieke de Boer artiestenbureau Erwin Bakkum

Zangeres Annemieke de Boer

Al van jongs af aan is Annemieke de Boer gefascineerd door alles wat te maken heeft met piano’s en keyboards. Wat begon met keyboardlessen, resulteerde in een opleiding aan het conservatorium van Alkmaar. Op het conservatorium kreeg ze hoofdvakles van o.a. Jan-Peter Bast, Nol Sicking, Carlo de Wijs, Marcus Olgers en Marc Bischoff. Ook kreeg ze de mogelijkheid om op te treden met muzikanten als Hind, Do, Boris en Hans Dulfer.

Zangeres Annemieke de Boer artiestenbureau Erwin Bakkum

In juni 2009 mocht zij met trots haar diploma in handen nemen. In de tussentijd heeft ze in veel verschillende bands gespeeld, zodat ze een hoop live ervaring op kon doen. Ook speelde ze o.a. in de huisband van het satirische tv programma Van Zon op zaterdag. Momenteel is Annemieke bezig zich verder te ontwikkelen op het gebied van zang bij zangdocente Inge Huisman. Dit vanwege de show Booming Piano’s, waar ze sinds maart 2011 bij piano speelt en zingt. Een veel geboekte pianoshow die draait om entertainment en muzikale verzoekjes van het publiek.

In binnen- en buitenland hebben zij al met veel succes optredens verzorgd. Annemieke speelden o.a. in Italië, België, Duitsland en op uitnodiging van Defensie voor onze militairen in Afghanistan en Turkije. Ook als solo pianiste/zangeres treedt Annemieke nu steeds vaker op. Met een zeer breed repertoire komt ze op allerlei plekken en blijft ze bezig met het ontdekken van alle leuke kanten aan de wereld van de muziek.

promotie video ANNEMIEKE DE BOER

Scroll to Top