Zangeres Emy Perez artiestenbureau Erwin Bakkum

Zangeres Emy Perez

Zangeres Emy Perez is een Venezolaanse singer/songwriter/Mc bekend door haar opvallende uiterlijk en eigenzinnige stijl. Op jonge leeftijd verloor Emy zichzelf in muziek en streefde die droom na in de Verenigde Staten. Ze speelde als voorprogramma in Venezuela en de VS voor artiesten als Shakira, Eros Ramazotti en Earth, Wind & Fire.

Zangeres Emy Perez artiestenbureau Erwin Bakkum

Tijdens die periode werkte ze samen met bekende producenten Shane Stoner en Steve Morales (Enrique Iglesias, Christina Aguliera, Ricki Martin, Celine Dion o.a.). Ze werkte samen aan nummers en schreef liedjes voor andere artiesten. Emy nam een album op met Ricardo Martinez (Miami Sound Machine, Chayanne) en Keith Morrison (platina-winnende producer). Helaas werd dit album nooit uitgebracht en de droom verdween.

Hierna verhuisde Emy naar Europa en vervolgde haar droom door een studie te volgen aan het conservatorium. Na een periode van ziekte, waarbij ze bijna haar stem verloor, verzamelde Emy al haar kracht en met de hulp van (muzikale) vrienden beginnen haar dromen weer vorm te krijgen. Alle paden in Emy’s leven hebben haar geleidt naar deze.

Vestigen in Nederland, zichzelf herontdekken en liedjes schrijven waar ze zelf van houdt en MC ’til the break of dawn. Emy viert het leven en gedreven door haar behoefte om haar verhaal te vertellen, bekend als een KickAss MC waarbij je niet stil kunt staan!

video

Scroll to Top