Zijn dienstenpakket

Artiestenbemiddeling

Erwin Bakkum, is uiteraard de bevlogen kracht achter het succesvolle Artiestenbureau Erwin Bakkum. Hij biedt een ongeëvenaarde muzikale ervaring die uw evenement naar nieuwe hoogten tilt. Met een oprechte liefde voor muziek als drijvende kracht, draagt Erwin bij aan de muzikale programmering van diverse high-end hotels, horecagelegenheden, bedrijfsevenementen, festivals, bruiloften en privéfeesten.

Bij het selecteren van de perfecte artiesten houdt Erwin niet alleen rekening met de muzikale voorkeuren van zijn klanten, maar ook met de unieke kwaliteiten en mogelijkheden van de artiesten zelf. Hij is bedreven in het afstemmen van speeltijden en technische vereisten, waardoor elk optreden voldoet aan de hoogste standaarden. 

Met een scherp oog voor detail en een diepgaand begrip van de entertainmentindustrie, zorgt Erwin ervoor dat de muzikale invulling van uw feest, evenement of festival niet alleen voldoet, maar overtreft.

Diensten van artiestenbureau Erwin Bakkum
Artiestenbureau Erwin Bakkum artiest Aisha Echteld

Programmeren

Erwin draagt tevens bij aan het samenstellen van programma’s voor diverse horecagelegenheden, waaronder restaurants, cafés, hotels, evenementen en festivals. Hij excelleert in het ontwerpen van programma’s, variërend van een doordachte planning voor een ontspannen zondagmiddagconcertreeks tot een gevarieerde line-up voor een podium met specifieke artiesten en acts binnen een bepaald genre, zoals jazz- of housemuziek.

Een treffend voorbeeld van zijn werk is het innovatieve concept genaamd “Sunday Rocks”. Dit maandelijkse terugkerende evenement biedt een scala aan optredens van diverse artiesten en dj’s en vindt plaats bij het gerenommeerde restaurant “On the Rock” in Aalsmeer. Erwin’s creatieve aanpak en oog voor detail komen tot uiting in dit succesvolle programma, waarbij hij zorgvuldig de juiste mix van talenten samenbrengt om een boeiende en onvergetelijke ervaring te creëren voor het publiek van “Sunday Rocks”.

Voorbeeld en impressie van artiesten bij Restaurant On The Rock​

Erwin programmeert voor:​