Dj's voor een topfeest!

Dj’s

De allround Dj’s van Artiestenbureau Erwin Bakkum zorgen ervoor dat er gedanst gaat worden. Ze voelen feilloos aan welke muziek aanslaat en wanneer het feest een boost nodig heeft. Dus organiseer je binnenkort een feestje of bedrijfsevenement? Neem contact op met Erwin.

Een allround dj heeft een zeer gevarieerd repertoire waardoor snel kan worden ingespeeld op de wensen van het publiek. Een mix kan bestaan uit pop, dance of Top 40 klassiekers uit de jaren ’70, ’80 en ’90’ tot nu.

Afhankelijk van het type evenement staat de Dj op de voorgrond van het feest of op de achtergrond met jazzy lounge tunes. In beide gevallen is het gaaf om een live act bij te boeken. Denk hierbij aan een saxofonist of percussionist die live meespeelt.

Wil je een combinatie van verschillend entertainment inhuren? Artiestenbureau Erwin Bakkum heeft veel kennis en ervaring om een topselectie van dj’s, acts en entertainment te verzorgen. Bekijk zijn dienstenpakket voor meer informatie.

De dj's van Artiestenbureau Erwin Bakkum
DJ Jill Kleinjan artiestenbureau Erwin Bakkum

Jill Kleinjan

DJ Jill Kleinjan is geboren in Gouda. Haar interesse voor muziek is al op jonge leeftijd begonnen, hierdoor besloot zij

Lees meer >>
Artiestenbureau Erwin Bakkum Dj Noa

Dj Noa

Wil je letterlijk en figuurlijk een vrolijke noot dan zit je bij Noa helemaal goed!
Door haar jarenlange ervaring voelt

Lees meer >>
Artiestenbureau Erwin Bakkum dj Dirk Schot

Dj Dirk Schot

Na jarenlange ervaring draait Dirk Schot inmiddels een groot aanbod aan gevarieerde muziekstijlen waaronder: Groovy, Deep House, House, Disco, Loungy

Lees meer >>
DJ Dj DeLaFresco artiestenbureau Erwin Bakkum

DJ DeLaFresco

Tegenwoordig is hij wekelijks te vinden bij Skylounge Amsterdam, The Harbour Club, en op vele corporate events in binnen en

Lees meer >>
DJ Martien V Artiestenbureau Erwin Bakkum

Martien V

Muziek is mijn alles, mijn grootste passie. Mijn partner heeft weleens gezegd: ‘jij bent herrie’. Ik sta ermee op, ga

Lees meer >>