Dj's voor een topfeest!

Dj’s

De allround DJ’s van Artiestenbureau Erwin Bakkum zorgen ervoor dat er gedanst gaat worden. Ze voelen feilloos aan welke muziek aanslaat en wanneer het feest een boost nodig heeft. Dus organiseer je binnenkort een feestje of bedrijfsevenement?

Een allround DJ heeft een zeer gevarieerd repertoire, waardoor snel kan worden ingespeeld op de wensen van het publiek. Een mix kan bestaan uit pop, dance of Top 40 klassiekers uit de jaren ’70, ’80 en ’90 tot nu.

Afhankelijk van het type evenement kan de DJ op de voorgrond van het feest staan of op de achtergrond met jazzy lounge tunes. In beide gevallen is het gaaf om een live act bij te boeken, bijvoorbeeld een saxofonist of percussionist die live meespeelt.

Wil je een combinatie van verschillende entertainers inhuren? Artiestenbureau Erwin Bakkum heeft veel kennis en ervaring om een selectie voor een band en andere entertainment te maken. Bekijk zijn dienstenpakket of neem contact op.

De dj's van Artiestenbureau Erwin Bakkum
DJ Jill Kleinjan artiestenbureau Erwin Bakkum

Jill Kleinjan

DJ Jill Kleinjan is geboren in Gouda. Haar interesse voor muziek is al op jonge leeftijd begonnen, hierdoor besloot zij

Lees meer >>

Dj Dirk Schot

Na jarenlange ervaring draait Dirk Schot inmiddels een groot aanbod aan gevarieerde muziekstijlen waaronder: Groovy, Deep House, House, Disco, Loungy

Lees meer >>
Artiestenbureau Erwin Bakkum Dj DeLaFresco

DJ DeLaFresco

DJ DeLaFresco weet precies hoe hij het publiek aan het dansen krijgt. Zijn muziekstijlen variëren van Groovy & Funky Deep

Lees meer >>
DJ Martien V Artiestenbureau Erwin Bakkum

Martien V

Muziek is mijn alles, mijn grootste passie. Mijn partner heeft weleens gezegd: ‘jij bent herrie’. Ik sta ermee op, ga

Lees meer >>
Artiestenbureau Erwin Bakkum Dj Noa

Dj Noa

Wil je letterlijk en figuurlijk een vrolijke noot dan zit je bij Noa helemaal goed!
Door haar jarenlange ervaring voelt

Lees meer >>