Martien V ademt muziek...

Martien V

Martien Verheyden, is geboren en getogen in Amsterdam. Haar leven is één lange muzikale reis. Als kind maakte ze kennis met de klassieke muziek en speelde ze jarenlang piano en drum.

Al snel ontwikkelde ze een grote passie voor de elektronische muziek, in het bijzonder voor de house muziek. Martien V. prijst zichzelf gelukkig dat zij het begin van de housemuziek kon meemaken in de beroemde clubs in Amsterdam. Denk aan Roxy en IT, waar de pioniers van de Nederlandse dance-scene hun eerste successen beleefden.

In deze inspirerende periode is haar intense passie voor de housemuziek begonnen.

Martien is één van de dj’s van het society 8 event. Wekelijks staat zij als dj Martien V. achter de draaitafel op hotspots in heel Amsterdam (W-Lounge, 5&33, Conservatorium Hotel, A’DAM Toren, Supperclub, Restaurant I-Dock, Club NL en Chicago Social Club).

Martien V ademt muziek. “Het is zo mooi. Elk nummer heeft een verhaal en dat wil ik delen met anderen”. In haar huis staan veel platen. Vele nummers inspireren haar. Ze hebben een bepaalde betekenis of herinneren haar aan een specifieke levensgebeurtenis.

DJ Martien V Artiestenbureau Erwin Bakkum

Show facts

1

Video & muziek

Offerte aanvragen

Boek Martien V

DJ Martien V Artiestenbureau Erwin Bakkum
Andere aanbevolen acts
DJ Noa Artiestenbureau Erwin Bakkum

Dj Noa

Wil je letterlijk en figuurlijk een vrolijke noot dan zit je bij Noa helemaal goed!
Door haar jarenlange ervaring voelt

Lees meer...
DJ Jill Kleinjan artiestenbureau Erwin Bakkum

Jill Kleinjan

DJ Jill Kleinjan is geboren in Gouda. Haar interesse voor muziek is al op jonge leeftijd begonnen, hierdoor besloot zij

Lees meer...