Muziek verbindt! Het brengt mensen bij elkaar.

Over Erwin Bakkum

Erwin Bakkum, is uiteraard de drijvende kracht achter het succesvolle Artiestenbureau Erwin Bakkum. Hij is  een gepassioneerde muziekliefhebber met een diepgewortelde liefde voor het vak. Zijn toewijding aan muziek vormt de kern van zijn onderneming en dient als brandstof voor het leveren van hoogwaardige muzikale ervaringen op diverse podia.

In 2014 legde Erwin de fundamenten voor zijn onderneming, met als doel bij te dragen aan de muzikale programmering van vooraanstaande hotels, exclusieve horecagelegenheden, bedrijfsevenementen, festivals, bruiloften en privéfeesten. Met oog voor nuances en een scherp gevoel voor detail heeft zijn bedrijf zich in korte tijd tot een waardevolle speler in de branche ontwikkeld.

Wat Erwin Bakkum onderscheidt, is zijn unieke verwerving van muzikale talenten. Zijn eigen artistieke reis heeft hem een ongeëvenaarde kennis en inzicht in de muziekindustrie opgeleverd. Hierdoor kan hij een exclusief en divers aanbod van artiesten, bands en dj’s aanbieden die perfect aansluiten op de specifieke wensen en behoeften van zijn klanten.

Artistenbureau Erwin Bakkum_over Erwin

Zijn kernwaarden

Voorbeeld en impressie van artiesten bij Restaurant On The Rock​

Klanten waar Erwin Bakkum voor werkt: