Over Erwin Bakkum

Music connect!

Muziek verbindt! Het brengt mensen bij elkaar, ik vind niks mooiers dan dat iedereen geniet in vrijheid en in verbinding met elkaar.

Artistenbureau Erwin Bakkum_over Erwin

Achtergrond

Ik kom uit een muzikaal gezin, elke dag stond er bij ons muziek aan, daar is mijn passie voor muziek ontstaan.
Ik heb mbo + hotelschool gedaan, in de jaren daarna heb ik in verschillende 5 sterren hotels gewerkt.
Hier is mijn gevoel voor uitstraling, sfeer, kwaliteit sterk ontwikkelt. Tevens is gastvrijheid en de gasten/klanten het naar hun zin maken, er bij mij met de paplepel ingegoten.
Ik ben ook manager geweest in de detailhandel waar ik bedrijfsleider was, hier heb ik geleerd hoe ik goede planningen maak, mensen aanstuur en beter maak, snel schakelen, oplossingsgericht, dienstbaarheid, kwaliteitsbewakings.
Daarna ben ik voor mezelf begonnen op 1 april 2014, de eersten jaren van mijn bedrijf heb ik voornamelijk geinvesteerd in het verbreden van mijn netwerk in artiesten en klanten.

 

Mijn kernwaarden

Groot en netwerk

Professionele artiesten

Gastvrijheid en goede sfeer

Verzorgd en netjes

Maak waar wat je beloofd

Video

Mijn opdrachtgevers

Ik heb inmiddels een groot netwerk opgebouwd, en ik alle artiesten waarmee ik werk ken ik ook persoonlijk goed en met sommige zelfs bevriend geraakt.

Daardoor weet ik precies de individuele kwaliteiten van de artiest, dj of band waardoor ik altijd de juiste match maak voor een event. Bovendien zijn deze artiesten ook geselecteerd op vriendlijkheid en professionliteit. Je krijgt altijd leuke en gezellige mensen bij ons, die er allemaal verzorg en netjes uit zien. 

Ik werk correct en snel, schakel snel, bij uitzonderlijke problemen dat een artiest een keer niet kan door bijzondere omstandigheden heb ik altijd waardige vervangers. 

We doen ook programmeringen voor locaties, persoonlijke muzieklijsten kunnen we maken, we zijn de koning in spoedjes, ik heb zelfs een half uur van te voren nog een artiest met spoed kunnen regelen.
We spelen voor iedereen en alles, bedrijfsevents, festivals tot de huiskamer! 

Artistenbureau Erwin Bakkum_Erwin Bakkum foto

Klanten waar ik voor werk

Referentie-Eventfabriek-voor-Artiestenbureau-Erwin-Bakkum