Jill Kleinjan

Jill Kleinjan

Muziek is de beste manier om mensen samen te brengen...

DJ Jill Kleinjan is geboren in Gouda. Haar interesse voor muziek is al op jonge leeftijd begonnen, hierdoor besloot zij zich aan te melden bij de Dansacademie na het afronden van de middelbare school. Jill Kleinjan deed een stage bij de Holland Show Ballet van RTL Wentink Events.

Beschrijving

Na haar diploma behaald te hebben heeft ze zich geregistreerd bij de kamer van koophandel als professionele danseres en model. Haar humor en enthousiasme is erg geprezen tijdens de opnames van diverse reclames en reality shows.

Echter kwam zij er gedurende de jaren achter dat ze meer voldoening haalt uit het maken van muziek. Jill focust zich momenteel op de nationale en internationale dance scene als DJ en producer. Ze heeft al op vele toffe podia, festivals en clubs mogen spelen. Ook heeft ze haar eigen sound ontwikkeld, gebaseerd op haar enthousiasme en creativiteit. In haar optiek is muziek de beste manier om mensen samen te brengen.

Video & muziek

DJ Jill Kleinjan artiestenbureau Erwin Bakkum

Offerte aanvragen

Show facts

Aantal personen: 1
Andere aanbevolen acts
DJ Edgar Tempelman Artiestenbureau Erwin Bakkum

Edgar Tempelman

DJ Edgar Tempelman is een allround dj, dus bekend met alle muziekstromingen van de laatste 40 jaar. Zijn voorkeur gaat uit naar zogenaamde uptempo ‘feelgood’ music. Dat wil zeggen binnen de stromingen jazz, soul, RnB, disco, pop, dance en house selecteert hij de tracks waar mensen vrolijk van worden en de tijd vergeten.

Lees meer...
DJ The Groove Supplier Artiestenbureau Erwin Bakkum

The Groove Supplier

The Groove Supplier draait het naa(l)dloos aan elkaar van jazz, soul, r&b, bossanova, afrobeat, funk, disco tot soulful house en is ook als producer actief binnen die genres.

Lees meer...
DJ Martien V Artiestenbureau Erwin Bakkum

Martien V

Muziek is mijn alles, mijn grootste passie. Mijn partner heeft weleens gezegd: ‘jij bent herrie’. Ik sta ermee op, ga ermee naar bed en communiceer via muziek.

Lees meer...