A groovy beat is what you need...

Dj Noa

Wil je letterlijk en figuurlijk een vrolijke noot dan zit je bij Noa helemaal goed! Door haar jarenlange ervaring voelt zij goed de sfeer aan en past zij haar muziekkeuze daar uiteraard op aan. Het is meer dan alleen plaatjes draaien, het gaat om de juiste combinatie van verschillende soorten muziek met een sfeervolle funky vibe.

Een vrouwelijke dj is inmiddels niet meer zo uniek, maar Noa merkt toch dat het vaak wel gezien wordt als een extra toevoeging. “Zelf vind ik het namelijk ook leuk om te zien als er een vrouwelijke dj staat te draaien. Maar de kwaliteit is natuurlijk het belangrijkst en omdat ik een veelgevraagde dj ben durf ik over mijzelf te zeggen dat ik die kwaliteit heb”.

De liefde voor muziek begon al in haar mijn jonge jaren met Prince en Madonna als favoriet. Later, eind jaren 90 begon Noa met het verzamelen van dance (tech)houseplaten. Club RoXy was “the place to be” en Noa was daar wekelijks te vinden op de dansvloer en dat inspireerde haar enorm. Ze heeft nog steeds een volle kast met de beste platen uit die tijd.

 

DJ Noa Artiestenbureau Erwin Bakkum

Video & muziek​

Extra informatie

Achtergrond

De passie voor het draaien van muziek begint wanneer Noa in een feestcafé gaat werken. Hier experimenteert zij met Cd’s en vinyl platen en leert zij de kunst van het mixen te verfijnen. Ze is talentvol en enthousiast en koopt om zichzelf een set met draaitafels. Dan begint ook haar professionele carrière als Dj en draait Dj Noa al snel op verschillende locaties in Nederland.

Langzaam kwam er steeds meer variatie in de optredens en boekingen. Hierdoor ontdekte Noa ook de rustige kant in de dancemuziek en begon Dj Noa steeds meer Lounge muziek te draaien. Deze liefde is ook niet meer overgegaan en draait ze graag jazzy, funky, Ibiza House en latin muziek aan elkaar op bedrijfsevenementen, borrels, recepties en tuinfeesten. Dit kan ook altijd worden gecombineerd met live artiesten zoals violiste Ewa Pepper, bassist Oded Nir, saxofonist Rafael of saxofonist Saxojoe

Kortom, DJ Noa is zeker geen doorsnee dj, ze heeft een eigen sound en die past zij met een ‘big smile’ in allerlei soorten gelegenheden aan. Vrijwel alles is bespreekbaar en van Groovy Lounge tot vette Deephouse.

Artiestenbureau Erwin Bakkum Dj Noa

Show Facts

Boek -Dj Noa

Bent u enthousiast geworden en wilt u een exclusieve boeking maken of wenst u meer informatie? Bel met Erwin voor de mogelijkheden of stuur een e-mail voor een vrijblijvende offerte.

DJ Noa Artiestenbureau Erwin Bakkum

Andere aanbevolen acts

DJ Edgar Tempelman Artiestenbureau Erwin Bakkum

Edgar Tempelman

DJ Edgar Tempelman is een allround dj, dus bekend met alle muziekstromingen van de laatste 40 jaar. Zijn voorkeur gaat uit naar zogenaamde uptempo ‘feelgood’
DJ Jill Kleinjan artiestenbureau Erwin Bakkum

Jill Kleinjan

DJ Jill Kleinjan is geboren in Gouda. Haar interesse voor muziek is al op jonge leeftijd begonnen, hierdoor besloot zij zich aan te melden bij
DJ Martien V Artiestenbureau Erwin Bakkum

Martien V

Muziek is mijn alles, mijn grootste passie. Mijn partner heeft weleens gezegd: ‘jij bent herrie’. Ik sta ermee op, ga ermee naar bed en communiceer