Edgar Tempelman is een echte allround dj

Edgar Tempelman

DJ Edgar Tempelman is een allround dj, dus bekend met alle muziekstromingen van de laatste 40 jaar. Zijn voorkeur gaat uit naar zogenaamde uptempo ‘feelgood’ music. Dat wil zeggen binnen de stromingen jazz, soul, RnB, disco, pop, dance en house selecteert hij de tracks waar mensen vrolijk van worden en de tijd vergeten.

Biografie Edgar Tempelman

Van Edgar kun je desgewenst een commerciële (feest van de herkenning) set verwachten, maar ook house  (deep, soulful, tech) muziek op clubniveau weet hij op meepakkende wijze tot een set van maximaal 4 uur te verweven. Uiteraard kan hij ook sfeervolle  achtergrond (lounge, jazzy softpop) muziek verzorgen.

 

DJ Edgar Tempelman Artiestenbureau Erwin Bakkum

Video & muziek

Extra informatie

Achtergrond

Naast zijn maandelijkse optredens in o.a. The Harbour Club, Mama Kelly Amsterdam, Bar Lely en Satchmo doet Edgar ook regelmatig private (bruiloften (ondertussen al meer dan 75…), verjaardagen, promoties),  corporate events (mcKinsey, KPN, Deloitte, KPMG, Stibbe, Booking.com), openingen van winkels en horecazaken. Bijna wekelijks staat hij met een saxofonist, mc/vocalist of een percussionist op het podium. Soms ook met alle 3 tegelijk!

Lola’s, Werck, Barca, XO Haarlem, Feestweek Abcoude, Nijmegense Vierdaagse,  Escape Venue, The Grand, Floor 17. Dit is een Amsterdamse en omstreken greep uit de vele plekken waar Edgar al heeft gestaan, dan wel nog steeds optreedt.

Heeft u specifieke wensen wat betreft de muzikale invulling dan kan daar uiteraard ‘op maat’ ingespeeld worden.

Show facts

Allround
1
Dj set

Boek Edgar Tempelman

Bent u enthousiast geworden en wilt u een exclusieve boeking maken of wenst u meer informatie? Bel met Erwin voor de mogelijkheden of stuur een e-mail voor een vrijblijvende offerte.

DJ Edgar Tempelman Artiestenbureau Erwin Bakkum

Andere aanbevolen acts

Artiestenbureau Erwin Bakkum Dj Noa

Dj Noa

Wil je letterlijk en figuurlijk een vrolijke noot dan zit je bij Noa helemaal goed!
Door

Lees meer...
DJ Martien V Artiestenbureau Erwin Bakkum

Martien V

Muziek is mijn alles, mijn grootste passie. Mijn partner heeft weleens gezegd: ‘jij bent herrie’. Ik

Lees meer...