Edgar Tempelman

DJ Edgar Tempelman Artiestenbureau Erwin Bakkum
DJ Edgar Tempelman is een allround dj, dus bekend met alle muziekstromingen van de laatste 40 jaar. Zijn voorkeur gaat uit naar zogenaamde uptempo ‘feelgood’ music. Dat wil zeggen binnen de stromingen jazz, soul, RnB, disco, pop, dance en house selecteert hij de tracks waar mensen vrolijk van worden en de tijd vergeten.

Beschrijving - Edgar Tempelman

Van Edgar kun je desgewenst een commerciële (feest van de herkenning) set verwachten, maar ook house  (deep, soulful, tech) muziek op clubniveau weet hij op meepakkende wijze tot een set van maximaal 4 uur te verweven. Uiteraard kan hij ook sfeervolle  achtergrond (lounge, jazzy softpop) muziek verzorgen.

Naast zijn maandelijkse optredens in o.a. The Harbour Club, Mama Kelly Amsterdam, Bar Lely en Satchmo doet Edgar ook regelmatig private (bruiloften (ondertussen al meer dan 75…), verjaardagen, promoties),  corporate events (mcKinsey, KPN, Deloitte, KPMG, Stibbe, Booking.com), openingen van winkels en horecazaken. Bijna wekelijks staat hij met een saxofonist, mc/vocalist of een percussionist op het podium. Soms ook met alle 3 tegelijk!

Lola’s, Werck, Barca, XO Haarlem, Feestweek Abcoude, Nijmegense Vierdaagse,  Escape Venue, The Grand, Floor 17. Dit is een Amsterdamse en omstreken greep uit de vele plekken waar Edgar al heeft gestaan, dan wel nog steeds optreedt.

Heeft u specifieke wensen wat betreft de muzikale invulling dan kan daar uiteraard ‘op maat’ ingespeeld worden.

Video & muziek

DJ Edgar Tempelman Artiestenbureau Erwin Bakkum

Offerte aanvragen

Show facts

Aantal personen: 1
Genre: Allround
Optioneel: Saxofonist, mc/vocalist of een percussionist
Techniek: Dj set
Andere aanbevolen acts
DJ Noa Artiestenbureau Erwin Bakkum

Dj Noa

Noa’s passie voor muziek begon al in haar jonge jaren, ze kon uren luisteren en dansen op de muziek van Prince en Madonna. Later toen ze in de horecawereld terecht kwam, dook zij de dj booth in als de vaste dj er nog niet was. Zo kreeg ze de smaak te pakken en kocht ze al snel haar eerste echte Technics draaitafels!

Lees meer...
DJ Jill Kleinjan artiestenbureau Erwin Bakkum

Jill Kleinjan

DJ Jill Kleinjan is geboren in Gouda. Haar interesse voor muziek is al op jonge leeftijd begonnen, hierdoor besloot zij zich aan te melden bij de Dansacademie na het afronden van de middelbare school. Jill Kleinjan deed een stage bij de Holland Show Ballet van RTL Wentink Events.

Lees meer...
DJ Martien V Artiestenbureau Erwin Bakkum

Martien V

Muziek is mijn alles, mijn grootste passie. Mijn partner heeft weleens gezegd: ‘jij bent herrie’. Ik sta ermee op, ga ermee naar bed en communiceer via muziek.

Lees meer...