Topklasse allround Dj

DJ DeLaFresco

Tegenwoordig is hij wekelijks te vinden bij Skylounge Amsterdam, The Harbour Club, en op vele corporate events in binnen en buitenland. Ook heeft hij gedraaid in diverse uitgaansgelegenheden als Panama, Escape, Markt Kantine, Club Storm, Club Rain, Gooiland, Supperclub, Beachclub O, The Grand, Krasnapolsky, Odeon en Club Avenue.

Naast dat hij samen met jock’s als Erick-E, Guan en Marcel, Marcello en Real el Canario op bekende feesten van ‘De Club’ in Club More & Marcanti heeft gespeeld, staat hij er ook voornamelijk om bekend dat hij op veel zakelijke events in Nederland, Italië, Frankrijk, Spanje, België, Zwitserland, Duitsland, Slovenië, Slowakije en Portugal heeft gedraaid. Zijn muziek collectie en kennis gaan ontzettend ver.

Van 70’s/80’s/90’s tot de hits van nu. Nummers met kwaliteit, muzikaliteit, herkenbaarheid, vrolijkheid en een lekkere funky groove zijn altijd terug te vinden in zijn sets. Hij weet het publiek altijd te verassen met vloeiende mixen. Deze welbekende Dj is ook te boeken in combinatie met een saxofonist, trompettist, percussionist of zanger(es). De interactie en de muzikale energie tussen de muzikanten spat er vanaf; altijd een groot succes bij het publiek. Dj DeLaFresco draait voornamelijk Groovy & Funky Deep House, Disco, House, Ibiza Lounge en Nu-Disco

DJ Dj DeLaFresco artiestenbureau Erwin Bakkum

Video & muziek

Show facts

Show facts

Allround
1
Dj set

Boek DJ DeLaFresco

DJ Dj DeLaFresco artiestenbureau Erwin Bakkum
Andere aanbevolen acts
DJ Noa Artiestenbureau Erwin Bakkum

Dj Noa

Wil je letterlijk en figuurlijk een vrolijke noot dan zit je bij Noa helemaal goed!
Door haar jarenlange ervaring voelt

Lees meer...
DJ Jill Kleinjan artiestenbureau Erwin Bakkum

Jill Kleinjan

DJ Jill Kleinjan is geboren in Gouda. Haar interesse voor muziek is al op jonge leeftijd begonnen, hierdoor besloot zij

Lees meer...