Topklasse allround Dj

DJ DeLaFresco

DJ DeLaFresco weet precies hoe hij het publiek aan het dansen krijgt. Zijn muziekstijlen variëren van Groovy & Funky Deep House, Disco, House, Ibiza Lounge en Nu-Disco, maar hij is ook in staat om andere muziekgenres aan te bieden, afhankelijk van de wensen van het publiek en de sfeer van het evenement, Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest of een gezellige avond in de kroeg.

Biografie DeLaFresco

DJ DeLaFresco weet het publiek te verrassen met naadloze overgangen en een geweldige mix van muziek. Deze allround DJ is niet alleen ervaren in het draaien van muziek op allerlei soorten feesten, maar kan ook geboekt worden in combinatie met diverse live muzikanten. Hij heeft een uitgebreide muziekkennis en draait nummers van de jaren 70, 80 en 90 tot aan de hits van vandaag. Zijn sets zijn altijd gevuld met nummers van hoge kwaliteit, muzikaliteit, herkenbaarheid, vrolijkheid en een heerlijke funky groove.

Artiestenbureau Erwin Bakkum Dj DeLaFresco

Video & muziek

Extra informatie

Achtergrond

Tegenwoordig draait hij wekelijks bij enkele van de meest populaire hotspots van Amsterdam, waaronder Skylounge Amsterdam en The Harbour Club. Daarnaast wordt hij regelmatig gevraagd om op te treden op zakelijke evenementen in binnen- en buitenland, zoals in Nederland, Italië, Frankrijk, Spanje, België, Zwitserland, Duitsland, Slovenië, Slowakije en Portugal. Naast zijn werk bij deze prestigieuze locaties en evenementen, heeft hij ook gedraaid in gerenommeerde uitgaansgelegenheden zoals Panama, Escape, Markt Kantine, Club Storm, Club Rain, Gooiland, Supperclub, Beachclub O, The Grand, Krasnapolsky, Odeon en Club Avenue.

Naast zijn solowerk heeft hij ook samengewerkt met bekende DJ’s zoals Erick-E, Guan, Marcel, Marcello en Real el Canario bij feesten van ‘De Club’ in Club More & Marcanti. Het is geen verrassing dat hij bekend staat om zijn uitgebreide muziekcollectie en kennis, die hem in staat stelt om aan te sluiten bij de smaak van elk publiek en evenement.

Show facts

Groovy & Funky Deep House, Disco, House
1
Horeca, clubs, gala’s en bedrijfsevenementen
Dj set

Boek DJ DeLaFresco

Bent u enthousiast geworden en wilt u een exclusieve boeking maken of wenst u meer informatie? Bel met Erwin voor de mogelijkheden of stuur een e-mail voor een vrijblijvende offerte.

Artiestenbureau Erwin Bakkum Dj DeLaFresco

Andere aanbevolen acts

Artiestenbureau Erwin Bakkum Dj Noa

Dj Noa

Wil je letterlijk en figuurlijk een vrolijke noot dan zit je bij Noa helemaal goed!
Door

Lees meer...