Saxofonist Cece Noir artiestenbureau Erwin Bakkum

AGENDA WEEK 1

En dan is het opeens 2017. Gelukkig nieuwjaar, music lovers! Hier een mooi verhaal voor week 1:

Jazz, Soul, Rai, Funk, House, Disco. Rock en Wereldmuziek, trompettist Mark Nieuwenhuis (1981) is een alleseter. Bovendien componeert en produceert hij alsof het een lieve lust is (en dat is het natuurlijk ook!).

Als trompettist is hij niet alleen een alleseter, maar ook een alleskunner; hij speelt in bands, als dj en als solo-artiest. Met zijn unieke stijl van spelen was hij op talloze podia in binnen en buitenland te zien, zoals Lowlands, Concertgebouw, Extrema Outdoor, Paradiso, Oerol, Mawazine Festival (Marokko), Ollin Kan Festival (Mexico en Colombia).

Hij componeert zowel in opdracht voor film, televisie, theater, als wel autonoom voor ensembles en orkesten. Hij werkte hierbij samen met oa. BNN, Sizzer Amsterdam, Theatergroep Gehring en Ketelaars, Nederland Blazers Ensemble, Born Digital, en gemeente Zaanstad.

Als producer maakt hij opnames op locatie, en biedt hij – of dat alles niet voldoende is voor 24/7 hard werken, ook mixing en mastering aan. En als je denkt dat hij door tijdgebrek aan afraffelen doet, forget it. Hij is een perfectionist die niet rust voordat het naar zijn smaak helemaal 100 % goed is. Hij werkte voor o.a. Kasba, Kapok, My Baby, Jasper Stadhouders, Lars Dietrich, Shishani, Tentempiés. Bij de live opnames worden ook vaak video-opnames gemaakt.

Vanavond, 6 januari, is hij tussen 19:00 en 21:00 uur te zien in de Adam Toren gelegen restaurant en panorama bar Madam, samen met Thijmen Schoute.

Vrijdag 6 januari:

16.30 – 18.30 uur Jazz @ restaurant & panorama bar Madam met het duo Thomas Wessels op trompet & Florean Kruijswijk Jansen op akoestische bas gitaar

19.00 – 21.00 uur Jazz @ restaurant & panorama bar Madam met het duo Mark Nieuwenhuis op trompet & Thijmen Schoute op piano.

22.00- 0130 uur Club Manzo @ Wonders Zaandam met Dj’s Bas White & Marinus en trompettist Thomas Wessels

Zaterdag 7 januari

Bedrijfs event in Lijnden met saxofoniste Cece Noir op uitnodiging van Dj Qrown