Zangeres Rebekka Ling artiestenbureau Erwin Bakkum_

AGENDA WEEK 2 MET REBEKKA LING

Onze spreker en muziekkenner Mick Boskamp noemt Rebekka Ling, die zondag optreedt op een besloten event in Utrecht, de grootste belofte voor 2017. Deze soul/jazz zangeres van Indonesische origine is geen onbekende in de Amsterdamse en Nederlandse muziekscene.

Zowel live als in de studio’s heeft ze al aardig wat muzikale kilometers afgelegd. Met een mooi en eigenzinnig soulvol debuutalbum, dat zowel in Nederland als internationaal werd uitgebracht, is ze na jarenlang actief te zijn geweest als backing vocalist haar eigen pad ingeslagen. Dat is misschien wel de beste beslissing die ze gemaakt heeft, want Rebekka Ling verdient met haar breekbare, loepzuivere stem en fijne persoonlijkheid als geen ander een plek in de spotlights.

Met haar band trad Rebekka Ling o.a. op bij North Sea Jazz club, Paradiso en op verschillende jazzfestivals. Ook is ze regelmatig te horen op stations als NPO, Radio 6 soul en jazz, Sublime FM en Radio 5. Haar optreden in de North Sea Jazz club houdt de gemoederen nog steeds bezig. Hier kun je zien hoe de zangeres haar publiek ademloos laat luisteren. De songs van Rebekka Ling zijn sexy, lui swingend en hebben een positieve feel.

Naast geïnspireerd te zijn door soullegendes Marvin Gaye, Donny Hathaway en jazzdiva’s Ella Fitzgerald en Dinah Washinton, wordt ze heel erg blij van hedendaagse artiesten als Jill Scott en D’Angelo. Rebecca Ling is tegenwoordig ook in kleine bezetting te boeken. Met een repertoire van popsongs, jazz-standards & classics en eigen nummers zorgt zij samen met een gitarist of pianist voor een avond die van begin tot einde boeit. om voor altijd te koesteren in je hart.

Zaterdag 14 januari
Hotelnacht opening-event met pers in het Amstel Hotel met Dj Bas White van 16:00 tot 17:30 uur.
Jazz duo Thomas Wessels & Florean Kruijswijk Jansen in restaurant Instock Amsterdam van 19:00 tot 21:00 uur

Zondag 15 januari
Rebekka Ling Trio 25 jaar jubileum-feest Pool centrum Utrecht, besloten event.