Blogartikel Highlights 2017 artiestenbureau Erwin Bakkum 02

GELUKKIG NIEUWJAAR!

Nog een paar dagen en 2016 is voorbij. Wat een jaar was het. En dan denken we vooral aan alle muziek-iconen waar we afscheid van hebben moeten nemen: David Bowie, Prince, Maurice White, Leonard Cohen, Billy Paul, Rick Parfitt, Greg Lake, Nathalie Cole, George Michael, er leek geen einde aan te komen.

Wat dat betreft was het muzikaal gezien een droevig jaar. Aan de andere kant waren er ook mooie momenten. Zeker voor onze artiesten die allen groei-juwelen bleken te zijn en het ene top-optreden met het andere afwisselden. Laten we voor 2017 in ieder geval wensen dat die groei doorzet en dat de stroom aan droevig nieuws tot een halt wordt gebracht.

Mocht je Oud & Nieuw waardig en swingend willen afsluiten, dan wijzen we je op het optreden van jazzduo Mark Nieuwenhuis en Jur de Vries in restaurant Moon in de A’dam Toren in Amsterdam, dat om 19.30 uur begint. Aansluitend kan je na je diner terecht voor een knallende afsluiter van 2016 bij panorama bar MA*DAM met diverse top dj’s, champagne, countdown, live band en natuurlijk het beste uitzicht van Amsterdam!

Gelukkig nieuwjaar!