Trompettist Thomas Wessels artiestenbureau Erwin Bakkum

TROMPETTIST THOMAS WESSELS HELPT JESSE KLAVER

Beste Jesse Klaver,

Een aantal mensen bij Erwin Bakkum Management hebben op jou gestemd, afgelopen woensdag. Maar dat was voordat we erachter kwamen wat jouw 5 favoriete platen zijn. Mogen we ze even de revue laten passeren? Komen ze.

Imagine van John Lennon. Daar is natuurlijk helemaal niets mis mee. Sterker nog: het is van de allermooiste songs die deze toch al waanzinnige songschrijver heeft gemaakt in zijn leven, maar als je die afzet tegen de volgende plaat, namelijk Brabant van Guus Meeuwis, dan snappen we het verband niet. Imagine van John Lennon en Brabant van Guus Meeuwis verhouden zich tot elkaar als Feyenoord tot FC Knudde, waarde Jesse Klaver. En niets ten nadele van Guus, die ons respect verdient, maar Imagine en Brabant?

Komen we op de volgende plaat: I’ve Got A Feeling van Black Eyed Peas. Knap gemaakt, maar wel een song die zo uitgemolken is dat er een kiezelstukje kaas overblijft. Cheesy inderdaad. En tot slot de nummer 4 en 5: Hey, Soulsister van Train en Parijs van Kenny B. Ook hier willen we niet te kritisch zijn, want het zijn best leuke liedjes, maar waar is het muzikale avontuur, Jesse? Jij, die beloofd heeft om de politiek op te schudden, moet toch een beetje verrassen?

We weten het goed gemaakt. Erwin Bakkum Management heeft een officieel Spotify-account, waar onze artiesten de komende tijd laten horen waar hun muzikale harten sneller van gaan kloppen. En we hebben onze ster-trompettist Thomas Wessels gevraagd of hij jou een heel klein beetje wil opvoeden op muzikaal gebied. Dat doet hij aan de hand van een geweldige Spotify-playlist. Met songs van o.a. Roy Hargrove, Sting, Midnite, Yusuf Kamaal, Anderson .Paak en Ali Farka Toure denken we dat je zoveel muzikale bagage meekrijgt dat je de klus in Den Haag in een vloek en een zucht gaat klaren.
En je hoeft ons echt niet dankbaar te zijn. We doen het met liefde. Het is tenslotte onze taak om mensen in vervoering te brengen.

Met muzikale groeten,

Erwin Bakkum Management

ps. Je vindt de playlist van Thomas Wessels HIER.