Authentieke uitstraling met live instrumenten...

Another Brick

Van lichte lounge sferen tot snoeiharde techno; het DJ duo Another Brick weet iedere gelegenheid van de muzikale benodigdheden te voorzien. Beide jongens zijn als geen ander in staat om de avond te laten slagen. De elektronische muziek wordt gecombineerd met live gespeelde instrumenten als trompet, basgitaar, synthesizer en percussie en deze worden op een geavanceerd niveau tot een nieuw geheel gevormd. Het resultaat is een gebalanceerde set met aangename variaties en goed afwisselende sounds.

Beide leden zijn doorgewinterde muzikanten die met veel plezier en kennis op het podium staan. Met zijn trompetspel is Thomas Wessels in staat direct een sfeervolle draai te geven aan de muziek die op dat moment gedraaid wordt. Ook als DJ kan hij, mede door zijn ervaring en liefde voor elektronische muziek, nieuwe verbanden leggen met een onverwacht goede beat.

 

Artiestenbureau Erwin Bakkum Another Brick

Video & muziek​

Extra informatie

Achtergrond

Florean Kruijswijk Jansen (DJ, basgitaar en synthesizer) brengt naast een fijne braspartij veel muzikale kennis met zich mee. Met een achtergrond op het conservatorium heeft hij ruime kennis opgedaan om de avond muzikaal gezien naar een hoger niveau te brengen.

Doordat het duo zowel de elektronische muziek als de live instrumenten beheerst, is er meer sturing mogelijk en weten de jongens precies waar ze mee bezig zijn. De authentieke uitstraling die de live instrumenten met zich meebrengen, zorgt ervoor dat Another Brick op diverse plekken de geschikte sfeer neer kan zetten. Van straatbarbecues tot restaurants en van een galerieopening tot borrel, het plezier straalt er vanaf en de muziek wordt tot in de puntjes verzorgt.

Artiestenbureau Erwin Bakkum Another Brick banner

Show Facts

Boek -Another Brick

Bent u enthousiast geworden en wilt u een exclusieve boeking maken of wenst u meer informatie? Bel met Erwin voor de mogelijkheden of stuur een e-mail voor een vrijblijvende offerte.

Artiestenbureau Erwin Bakkum Another Brick

Andere aanbevolen acts

Dansers en danseressen van Artiestenbureau Erwin Bakkum

Dansers en danseressen

Artiestenbureau Erwin Bakkum heeft een groep van fantastische dansers en danseressen in zijn netwerk en in verschillende dansdisciplines.
Artiestenbureau Erwin Bakkum Miami Twice optreden

Miami Twice

Miami Twice is ontstaan toen Dj Jay Serano en MC Riverjaxx (Emmanuel Anningwij) beide los van elkaar werden geboekt op hetzelfde evenement. Zonder elkaar te