Another Brick

Another Brick Artiestenbureau Erwin Bakkum

Authentieke uitstraling met live instrumenten...

Van lichte lounge sferen tot snoeiharde techno; het DJ duo Another Brick weet iedere gelegenheid van de muzikale benodigdheden te voorzien. Beide jongens zijn als geen ander in staat om de avond te laten slagen. De elektronische muziek wordt gecombineerd met live gespeelde instrumenten als trompet, basgitaar, synthesizer en percussie en deze worden op een geavanceerd niveau tot een nieuw geheel gevormd. Het resultaat is een gebalanceerde set met aangename variaties en goed afwisselende sounds.

Beschrijving - Another Brick

Beide leden zijn doorgewinterde muzikanten die met veel plezier en kennis op het podium staan. Met zijn trompetspel is Thomas Wessels in staat direct een sfeervolle draai te geven aan de muziek die op dat moment gedraaid wordt. Ook als DJ kan hij, mede door zijn ervaring en liefde voor elektronische muziek, nieuwe verbanden leggen met een onverwacht goede beat. Florean Kruijswijk Jansen (DJ, basgitaar en synthesizer) brengt naast een fijne braspartij veel muzikale kennis met zich mee. Met een achtergrond op het conservatorium heeft hij ruime kennis opgedaan om de avond muzikaal gezien naar een hoger niveau te brengen.

Doordat het duo zowel de elektronische muziek als de live instrumenten beheerst, is er meer sturing mogelijk en weten de jongens precies waar ze mee bezig zijn. De authentieke uitstraling die de live instrumenten met zich meebrengen, zorgt ervoor dat Another Brick op diverse plekken de geschikte sfeer neer kan zetten. Van straatbarbecues tot restaurants en van een galerieopening tot borrel, het plezier straalt er vanaf en de muziek wordt tot in de puntjes verzorgt.

Video & muziek

Another Brick

Offerte aanvragen

Show facts

Aantal personen: 2
Andere aanbevolen acts
Vocal DJ Jennifer Cooke artiestenbureau Erwin Bakkum

Jennifer Cooke

Zangeres en DJ Jennifer Cooke is de uitvinder van de term ‘Vocal DJ’en is al  jarenlang succesvol als artiest. Steevast houdt zij alle mensen op de dansvloer met de ultieme mix van DJ en vocalen/ host tegelijk. Jennifer Cooke is toegewijd aan het Vocal DJ-schap en draait tijdens haar sets ook een selectie uit eigen producties en releases, welke in combinatie met haar vocalen de ultieme set compleet maken.

Lees meer...