Authentieke uitstraling met live instrumenten...

Another Brick

Beide leden zijn doorgewinterde muzikanten die met veel plezier en kennis op het podium staan. Met zijn trompetspel is Thomas Wessels in staat direct een sfeervolle draai te geven aan de muziek die op dat moment gedraaid wordt. Ook als DJ kan hij, mede door zijn ervaring en liefde voor elektronische muziek, nieuwe verbanden leggen met een onverwacht goede beat. Florean Kruijswijk Jansen (DJ, basgitaar en synthesizer) brengt naast een fijne braspartij veel muzikale kennis met zich mee. Met een achtergrond op het conservatorium heeft hij ruime kennis opgedaan om de avond muzikaal gezien naar een hoger niveau te brengen.

Doordat het duo zowel de elektronische muziek als de live instrumenten beheerst, is er meer sturing mogelijk en weten de jongens precies waar ze mee bezig zijn. De authentieke uitstraling die de live instrumenten met zich meebrengen, zorgt ervoor dat Another Brick op diverse plekken de geschikte sfeer neer kan zetten. Van straatbarbecues tot restaurants en van een galerieopening tot borrel, het plezier straalt er vanaf en de muziek wordt tot in de puntjes verzorgt.

Another Brick

Show facts

2

Video & muziek

Offerte aanvragen

Boek Another Brick

Another Brick
Andere aanbevolen acts
Vocal DJ Jennifer Cooke artiestenbureau Erwin Bakkum

Jennifer Cooke

Zangeres en DJ Jennifer Cooke is de uitvinder van de term ‘Vocal DJ’en is al  jarenlang succesvol als artiest. Steevast houdt

Lees meer...
Artiestenbureau Erwin Bakkum Miami Twice optreden

Miami Twice

Miami Twice is ontstaan toen Dj Jay Serano en MC Riverjaxx (Emmanuel Anningwij)  beide los van elkaar werden geboekt op

Lees meer...