Zo blijft het steeds een verrassing "What's Next"

Dansers en danseressen

Artiestenbureau Erwin Bakkum heeft een groep van fantastische dansers en danseressen in zijn netwerk en in verschillende dansdisciplines.

Artiestenbureau Erwin Bakkum heeft een groep van fantastische dansers en danseressen in zijn netwerk en in verschillende dansdisciplines. Deze dames en heren  zien er goed uit en zijn opgeleid aan toonaangevende dansscholen zoals Lucia Marthas, Fafa en ArtEZ Kunstacademie.

Dans is een absolute toevoeging op een evenement of feest. Het is mogelijk om choreografieën en showblokken te maken die aansluiten bij een productpresentatie, themafeest of gala. Maar freestyle dansen op de beats van de dj kan ook tijdens een clubavond of privefeest.

De dansers zijn altijd opzoek naar een leuke interactie met het publiek en door hun te gekke dansskills staat iedereen binnen no-time op de dansvloer. Daarbij wisselen de dames en heren vaak van outfits tijdens de verschillende sets. Zo blijft het steeds een verrassing “What’s Next”.

Afhankelijk van het soort evenement kan een dansgroep worden samengesteld. Artiestenbureau Erwin Bakkum heeft veel kennis en ervaring om een topselectie te maken voor elke gelegenheid.

Dansers en danseressen op evenement

Video & muziek​

Extra informatie

Achtergrond

Dansers en danseressen van Artiestenbureau Erwin Bakkum

Show Facts

Boek -Dansers en danseressen

Bent u enthousiast geworden en wilt u een exclusieve boeking maken of wenst u meer informatie? Bel met Erwin voor de mogelijkheden of stuur een e-mail voor een vrijblijvende offerte.

Dansers en danseressen op evenement

Andere aanbevolen acts

Artiestenbureau Erwin Bakkum Another Brick banner

Another Brick

Van lichte lounge sferen tot snoeiharde techno; het DJ duo Another Brick weet iedere gelegenheid van de muzikale benodigdheden te voorzien. Beide jongens zijn als
Artiestenbureau Erwin Bakkum Miami Twice optreden

Miami Twice

Miami Twice is ontstaan toen Dj Jay Serano en MC Riverjaxx (Emmanuel Anningwij) beide los van elkaar werden geboekt op hetzelfde evenement. Zonder elkaar te