Emmanual is een hippe artiest met een karakteristieke eigen stijl te boeken als mc en vocalist...

Emmanuel Anning

Emmanuel Anning (Mc RiverJaxx) zit al meer dan 16 jaar in de vak. Als een geboren entertainer begon hij zijn kunsten als de voorman van Coverband The Tour. Een band die wordt gezien als één van de beste coverband van noord- Holland, omstreken en ook in het buitenland. Van Oman, Thailand, Hong Kong en vele delen in Europa heeft Emmanuel zijn naam gemaakt. Het afgelopen 8 jaar is hij ook één van de vaste Mc in Val Thorens bij de Folie Douce. Aan ervaring geen gebrek en daarom weet hij van elke gelegenheid een feestje te creëren.

Emmanuel was 6 jaar oud en woonde in Ghana met zijn zeven broers en zussen. Zijn moeder pendelde op en neer tussen Ghana en Amsterdam en nam op de terugweg vaak de video’s van MTV mee. Emmanuel was verkocht en hij wilde entertainer worden. Met vallen en opstaan perfectioneerde Emmanuel zijn danspasjes en de bijbehorende liedjes, die hij op Ghanese feesten uitvoerde…en met groot succes! Zo groot, dat zijn moeder er brood in zag en voor hem een Michael Jackson pak huurde. Zo kon deze entertainer in spe doorgroeien tot een artiest van grote klassen.

Hoogte punten

Emmanuel kent vele hoogtepunten uit zijn carrière en heeft met bijna alle grote artiesten uit Nederland het podium heeft gedeeld. Er zijn wel momenten die uitsteken zoals (4 maal) het voorprogramma van de Golden Earring, Mc en host voor de festival TDBT, spelen in de Paradiso en deelname in het tweede seizoen van The Voice of Holland.

En sinds 2020 heeft Emmanuel samen met Dj Jay Serrano het duo “Miami Twice” in het leven geroepen. Een act waarbij zij met oude en nieuwe housemusic de mensen vermaken. Met zijn mooie free-style kunsten weet Mc RiverJaxx bij elke lied een passende tekst te bedenken en deze live over te brengen. Met heel veel interacties zijn deze duo een genot om te ervaren.

Meer informatie over de special acts Miami Twice 
Meer informatie over de band The Tour

Zanger Emmanuel Anning en Mc RiverJaxx - Artiestenbureau Erwin Bakkum

Show facts

Jazz, soul, Pop, Lounge, house
1
Bedrijfsevenementen, festivals, privé feesten
Rider is op aanvraag beschikbaar

Video & muziek

Offerte aanvragen

Boek Emmanuel Anning

Zanger Emmanuel Anning en Mc RiverJaxx - Artiestenbureau Erwin Bakkum
Andere aanbevolen acts
Artiestenbureau Erwin Bakkum artiest Jermaine Fleur

Jermaine Fleur

Jermaine Fleur, geboren en getogen in Amsterdam,
is een uitvoerend artiest en singer-songwriter, die vooral bekend staat om zijn opvallende

Lees meer...
Artiestenbureau Erwin Bakkum vocal dj Micky Hurts aan het draaien

Micky Hurts 

MC Micky Hurts oftewel zangeres Meike Hurts heeft al sinds haar jonge kinderjaren een passie voor muziek, dansen en acteren.

Lees meer...