Emmanual is een hippe artiest met een karakteristieke eigen stijl te boeken als  mc en vocalist...

Emmanuel Anning

Emmanuel Anning, beter bekend als Mc RiverJaxx, heeft meer dan 16 jaar ervaring als entertainer. Hij begon zijn carrière als voorman van de coverband The Tour, die bekend staat als een van de beste coverbands van Nederland en ook daarbuiten.

Emmanuel Anning (Mc RiverJaxx) is een ervaren en geboren entertainer met meer dan 16 jaar ervaring in de muziekindustrie. Hij begon zijn carrière als voorman van de coverband The Tour, die bekend staat als een van de beste coverbands van Nederland en zelfs daarbuiten. Hij heeft zijn naam gevestigd in verschillende delen van de wereld, waaronder Oman, Thailand, Hong Kong en diverse Europese landen.

 

 

Zanger Emmanuel Anning en Mc RiverJaxx - Artiestenbureau Erwin Bakkum

Video & muziek​

Extra informatie

Achtergrond

Naast zijn werk met The Tour heeft Emmanuel de afgelopen 8 jaar ook als vaste Mc bij de Folie Douce in Val Thorens gewerkt. Dit heeft hem nog meer ervaring en bekendheid gegeven in de muziekindustrie. Met zijn talent voor entertainment en zijn vermogen om het publiek te betrekken bij elk evenement waar hij optreedt, weet Emmanuel van elke gelegenheid een feestje te maken. Of het nu gaat om een privéfeest of een groot festival, Emmanuel weet het publiek altijd te vermaken en te enthousiasmeren. Zijn uitgebreide ervaring en brede repertoire maken hem een geweldige aanvulling op elk evenement.

Emmanuel groeide op in Ghana met zijn zeven broers en zussen. Zijn moeder pendelde op en neer tussen Ghana en Amsterdam en bracht vaak de video’s van MTV mee op haar terugreis. Emmanuel was verkocht en wilde entertainer worden. Met vallen en opstaan perfectioneerde hij zijn danspasjes en de bijbehorende liedjes die hij op Ghanese feesten uitvoerde, en met groot succes. Zo groot, dat zijn moeder er brood in zag en voor hem een Michael Jackson-pak huurde. Zo groeide deze aspirant-entertainer uit tot een artiest van grote klasse.

Hoogte punten

Emmanuel heeft vele hoogtepunten in zijn carrière gekend en heeft met bijna alle grote artiesten uit Nederland op het podium gestaan. Er zijn echter momenten die eruit springen, zoals het voorprogramma van de Golden Earring (4 keer), Mc en host voor het festival TDBT, spelen in Paradiso en deelname aan het tweede seizoen van The Voice of Holland.

Sinds 2020 heeft Emmanuel samen met Dj Jay Serrano het duo “Miami Twice” gevormd, waarbij zij de mensen vermaken met oude en nieuwe housemuziek. Met zijn prachtige freestyle-vaardigheden weet Mc RiverJaxx bij elk nummer een passende tekst te bedenken en deze live over te brengen. Met veel interactie zijn dit duo een genot om te ervaren.

Meer informatie over de special acts Miami Twice 
Meer informatie over de band The Tour

Artiestenbureau Erwin Bakkum zanger en Mc RiverJaxx Emmanuel

Show Facts

Boek -Emmanuel Anning

Bent u enthousiast geworden en wilt u een exclusieve boeking maken of wenst u meer informatie? Bel met Erwin voor de mogelijkheden of stuur een e-mail voor een vrijblijvende offerte.

Zanger Emmanuel Anning en Mc RiverJaxx - Artiestenbureau Erwin Bakkum

Andere aanbevolen acts

Artiestenbureau Erwin Bakkum met saxofonist Gijs van Oosterhout op podium

Saxofonist Gijs van Oosterhout

Saxofonist Gijs van Oosterhout is een zeer ervaren en allround saxofonist. Hj weet zich goed aan te passen voor verschillende events en is flexibel in
Artiestenbureau Erwin Bakkum artiest Jermaine Fleur

Jermaine Fleur

Jermaine Fleur, geboren en getogen in Amsterdam, is een uitvoerend artiest en singer-songwriter, die vooral bekend staat om zijn opvallende verschijning, energieke en vermakelijke karakter
Trompettist Mark Nieuwenhuis artiestenbureau Erwin Bakkum

Mark Nieuwenhuis

Mark Nieuwenhuis (1981) speelt trompet, componeert en produceert verschillende stijlen van muziek.Als trompettist speelt hij in bands, met dj’s en als solo artiest. Hij speelde