Emmanuel Anning

Emmanuel Anning

Emmanual is een hippe artiest met een karakteristieke eigen stijl te boeken als  mc/vocalist...

Zanger / MC Emmanuel Anning was 6 jaar oud en woonde  in Ghana met zijn zeven broers en  zussen. Zijn moeder pendelde op en neer tussen Ghana en Amsterdam voor werk. Als ze in Nederland was, liet zijn moeder de video meelopen met MTV, de populaire muziekzender die hij in Ghana niet kon ontvangen. Emmanuel en zijn broers wisten niet wat ze zagen, toen ze de banden voor het eerst afspeelden.

Beschrijving

Een jaar later nam zijn moeder hem mee naar familie in Amsterdam waar MTV 24  uur per dag te ontvangen was.   Daar vervolmaakte Emmanuel Anning zijn danspasjes en de bijbehorende liedjes, die hij op Ghanese feesten uitvoerde. Met groot succes. Zo groot, dat zijn moeder er brood in zag, voor hem een Michael Jackson pak huurde en aan vrienden en familie vertelde dat Emmanuel tegen een kleine vergoeding op hun feest zou komen dansen en zingen. Zo ontdekte hij hoe cool het was om in het middelpunt van de belangstelling te staan.

Inmiddels  woont  Emmanuel al geruime tijd in Nederland en heeft hij mooie carrière opgebouwd. Zo heeft hij o.a. meegedaan aan de Voice of Holland waar Marco Borsato en Nick en Simon de  stoelen met veel  enthousiasme voor hem omdraaiden. Emmanual is een hippe artiest met een karakteristieke eigen stijl te boeken als  mc/vocalist  naast diverse dj’s of met zijn eigen cover band The Tour!

Video & muziek

Zanger Emmanuel Anning artiestenbureau Erwin Bakkum

Offerte aanvragen

Show facts

Aantal personen: 1
Genre: Jazz, soul, Pop, Lounge, house
Optioneel: Coverband The Tour!
Andere aanbevolen acts
Zangeres MC Meike Hurts artiestenbureau Erwin Bakkum

Mc Micky Hurst

MC Micky Hurts oftewel zangeres Meike Hurts heeft al sinds haar jonge kinderjaren een passie voor muziek, dansen en acteren. Zingen en componeren maken dan ook een groot deel uit van haar leven. Van 2005 tot en met 2011 was ze actief als zangeres/songwriter bij de bekende meidengroep KUS Waarmee ze meerdere albums, videoclips, theatertours en zelfs een bioscoopfilm heeft mogen maken.

Lees meer...
Trompettist Mark Nieuwenhuis artiestenbureau Erwin Bakkum

Mark Nieuwenhuis

Mark Nieuwenhuis (1981) speelt trompet, componeert en produceert verschillende stijlen van muziek.Als trompettist speelt hij in bands, met dj’s en als solo artiest. Hij speelde op talloze podia in binnen en buitenland, zoals Lowlands, Concertgebouw, Extrema Outdoor, Paradiso, Oerol, Mawazine Festival (Marokko), Ollin Kan Festival (Mexico en Colombia).

Lees meer...
Mick Boskamp staand artiestenbureau Erwin Bakkum

Mick Boskamp

Als iemand een bucket list kan afvinken, dan is het journalist, presentator, schrijver en verhalenverteller Mick Boskamp wel. In de topjaren van de muziekindustrie, in de tweede helft van de jaren zeventig, begon hij bij het toen net opgerichte popblad Hitkrant. In vijf jaar tijd interviewde de twintiger illustere namen als John Travolta, Iggy Pop, Bryan Ferry, Diana Ross, Earth, Wind and Fire, Blondie en Herman Brood. In 1983 werd hij redacteur bij de toen net opgestarte Nederlandse editie van Playboy dat van meet af aan een groot verkoopsucces was.

Lees meer...