ik vind dat muziek maken het leukste is wat er bestaat...

Saxofonist Gijs van Oosterhout

Saxofonist Gijs van Oosterhout is een zeer ervaren en allround saxofonist. Hj weet zich goed aan te passen voor verschillende events en is flexibel in de stijl van spelen.

Gijs van Oosterhout is een ervaren en getalenteerde saxofonist die op vele mooie podia heeft opgetreden, waaronder North Sea Jazz, de Lotto Arena in Antwerpen, Paradiso, Webster Hall in New York, Oerol en de Vorstin. Daarnaast heeft hij samengespeeld met nationale en internationale artiesten als Alain Clark, Bakermat, Dana Winner, Hans Dulfer en Ralph de Jongh.

Een van zijn meest gedenkwaardige momenten was het optreden met Dana Winner in de Lotto Arena in Antwerpen, waar hij een grote solo speelde bijna aan het einde van de show. Hij liep naar voren en zijn gezicht was te zien op een scherm van 15 meter breed terwijl hij voor meer dan 8.000 mensen speelde. Dit was een geweldige ervaring en gaf hem een ​​onbeschrijfelijk gevoel om in zo’n zaal en met andere geweldige muzikanten zo’n prachtige performance neer te zetten.

Als je op zoek bent naar een saxofonist met veel ervaring, flexibiliteit en een geweldige podiumuitstraling, dan is Gijs van Oosterhout de perfecte keuze voor jouw evenement.

Artiestenbureau Erwin Bakkum met saxofonist Gijs van Oosterhout

Video & muziek​

Extra informatie

Achtergrond

Nu is Gijs een ervaren man. Hij speelde op mooie podia zoals: North Sea Jazz, Lotto Arena Antwerpen, Paradiso, Webster hall New York, Oerol, Vorstin en nog meer. Daarnaast speelde hij met nationale en internationale artiesten als: Alain Clark, Bakermat, Dana Winner, Hans Dulfer en Ralph de Jongh.

Wat is een hoogtepunt geweest?
Een van mijn hoogtepunten was het optreden met Dana Winner in de Lotto Arena in Antwerpen. Hierbij had ik een grote solo bijna aan het einde van de show. Hierbij liep naar voren en was mijn gezicht te zien op scherm van 15 meter breed en stond ik te spelen voor meer dan 8.000 man. Dit gaf wel een heel gaaf gevoel om in zo’n zaal en met andere geweldige muzikanten zoiets moois weg te zetten.

Kortom, saxofonist Gijs boek je voor zijn ervaring, flexibiliteit en geweldige performance op het podium.

Artiestenbureau Erwin Bakkum met saxofonist Gijs van Oosterhout op podium

Show Facts

Boek -Saxofonist Gijs van Oosterhout

Bent u enthousiast geworden en wilt u een exclusieve boeking maken of wenst u meer informatie? Bel met Erwin voor de mogelijkheden of stuur een e-mail voor een vrijblijvende offerte.

Artiestenbureau Erwin Bakkum met saxofonist Gijs van Oosterhout

Andere aanbevolen acts

Artiestenbureau Erwin Bakkum zanger en Mc RiverJaxx Emmanuel

Emmanuel Anning

Emmanuel Anning, beter bekend als Mc RiverJaxx, heeft meer dan 16 jaar ervaring als entertainer. Hij begon zijn carrière als voorman van de coverband The
Artiestenbureau Erwin Bakkum artiest Jermaine Fleur

Jermaine Fleur

Jermaine Fleur, geboren en getogen in Amsterdam, is een uitvoerend artiest en singer-songwriter, die vooral bekend staat om zijn opvallende verschijning, energieke en vermakelijke karakter
Trompettist Mark Nieuwenhuis artiestenbureau Erwin Bakkum

Mark Nieuwenhuis

Mark Nieuwenhuis (1981) speelt trompet, componeert en produceert verschillende stijlen van muziek.Als trompettist speelt hij in bands, met dj’s en als solo artiest. Hij speelde