Jermaine Fleur is een opvallende verschijning met een energiek en vermakelijk karakter...

Jermaine Fleur

De afgelopen jaren trad Jermaine Fleur over de hele wereld op in steden als Berlijn, Barcelona, Kaapstad, Dubai, Lyon, Shanghai, Bakoe en de Caribische eilanden Curaçao & Bonaire.

Naast het entertainen van mensen op het podium, heeft Jermaine ook met veel internationale songwriters en producers gewerkt en muziek gemaakt voor zowel zichzelf als andere projecten.

Jermaine Fleur was te horen op verschillende wereldwijde releases die behoorlijk wat hitte kregen: het Heimlich-zomernummer, “A Song”, scoorde een Nr. 1 plek in Polen, stond bovenaan de Duitse DJ Video Chart en wordt meer dan 6 miljoen keer gestreamd op Spotify.

Het nummer “What I Need” van Mika Olson, ook mede geschreven en gezongen door Jermaine Fleur, bereikte de Nr. 1 plek bij de Traxsource Lounge Charts. De nieuwste single van Jermaine Fleur, “Something Like”, met top DJ’s Yves V & Zaeden, werd uitgebracht door Spinnin’ Records en debuteerde op Tomorrowland Festival 2018!
Nu er een paar frisse nieuwe deuntjes in de maak zijn en zijn solo-singels binnenkort verschijnen, kan Jermaine Fleur niet wachten om zijn muziek over de hele wereld te verspreiden.

Artiestenbureau Erwin Bakkum artiest Jermaine Fleur

Show facts

Jazz, soul, Disco, Pop,
1

Video & muziek

Offerte aanvragen

Boek Jermaine Fleur

Artiestenbureau Erwin Bakkum artiest Jermaine Fleur
Andere aanbevolen acts
Artiestenbureau Erwin Bakkum vocal dj Micky Hurts aan het draaien

Micky Hurts 

MC Micky Hurts oftewel zangeres Meike Hurts heeft al sinds haar jonge kinderjaren een passie voor muziek, dansen en acteren.

Lees meer...