Jermaine Fleur is een opvallende verschijning met een energiek en vermakelijk karakter...

Jermaine Fleur

Jermaine Fleur, geboren en getogen in Amsterdam, is een uitvoerend artiest en singer-songwriter, die vooral bekend staat om zijn opvallende verschijning, energieke en vermakelijke karakter en vooral zijn soulvolle popgeluid.

De afgelopen jaren trad Jermaine Fleur over de hele wereld op in steden als Berlijn, Barcelona, ​​Kaapstad, Dubai, Lyon, Shanghai, Bakoe en de Caribische eilanden Curaçao & Bonaire.

Naast het entertainen van mensen op het podium, heeft Jermaine ook met veel internationale songwriters en producers gewerkt en muziek gemaakt voor zowel zichzelf als andere projecten.

 

Artiestenbureau Erwin Bakkum artiest Jermaine Fleur

Video & muziek​

Extra informatie

Achtergrond

Jermaine Fleur was te horen op verschillende wereldwijde releases die behoorlijk wat hitte kregen: het Heimlich-zomernummer, “A Song”, scoorde een Nr. 1 plek in Polen, stond bovenaan de Duitse DJ Video Chart en wordt meer dan 6 miljoen keer gestreamd op Spotify.

Het nummer “What I Need” van Mika Olson, ook mede geschreven en gezongen door Jermaine Fleur, bereikte de Nr. 1 plek bij de Traxsource Lounge Charts. De nieuwste single van Jermaine Fleur, “Something Like”, met top DJ’s Yves V & Zaeden, werd uitgebracht door Spinnin’ Records en debuteerde op Tomorrowland Festival 2018!
Nu er een paar frisse nieuwe deuntjes in de maak zijn en zijn solo-singels binnenkort verschijnen, kan Jermaine Fleur niet wachten om zijn muziek over de hele wereld te verspreiden.

Artiestenbureau Erwin Bakkum artiest Jermaine Fleur

Show Facts

Boek -Jermaine Fleur

Bent u enthousiast geworden en wilt u een exclusieve boeking maken of wenst u meer informatie? Bel met Erwin voor de mogelijkheden of stuur een e-mail voor een vrijblijvende offerte.

Artiestenbureau Erwin Bakkum artiest Jermaine Fleur

Andere aanbevolen acts

Artiestenbureau Erwin Bakkum met saxofonist Gijs van Oosterhout op podium

Saxofonist Gijs van Oosterhout

Saxofonist Gijs van Oosterhout is een zeer ervaren en allround saxofonist. Hj weet zich goed aan te passen voor verschillende events en is flexibel in
Artiestenbureau Erwin Bakkum zanger en Mc RiverJaxx Emmanuel

Emmanuel Anning

Emmanuel Anning, beter bekend als Mc RiverJaxx, heeft meer dan 16 jaar ervaring als entertainer. Hij begon zijn carrière als voorman van de coverband The
Trompettist Mark Nieuwenhuis artiestenbureau Erwin Bakkum

Mark Nieuwenhuis

Mark Nieuwenhuis (1981) speelt trompet, componeert en produceert verschillende stijlen van muziek.Als trompettist speelt hij in bands, met dj’s en als solo artiest. Hij speelde