Jermaine Fleur

Artiestenbureau Erwin Bakkum artiest Jermaine Fleur

Jermaine Fleur is een opvallende verschijning met een energiek en vermakelijk karakter...

Jermaine Fleur, geboren en getogen in Amsterdam, is een uitvoerend artiest en singer-songwriter, die vooral bekend staat om zijn opvallende verschijning, energieke en vermakelijke karakter en vooral zijn soulvolle popgeluid.

Beschrijving - Jermaine Fleur

De afgelopen jaren trad Jermaine Fleur over de hele wereld op in steden als Berlijn, Barcelona, ​​Kaapstad, Dubai, Lyon, Shanghai, Bakoe en de Caribische eilanden Curaçao & Bonaire.

Naast het entertainen van mensen op het podium, heeft Jermaine ook met veel internationale songwriters en producers gewerkt en muziek gemaakt voor zowel zichzelf als andere projecten.

Jermaine Fleur was te horen op verschillende wereldwijde releases die behoorlijk wat hitte kregen: het Heimlich-zomernummer, “A Song”, scoorde een Nr. 1 plek in Polen, stond bovenaan de Duitse DJ Video Chart en wordt meer dan 6 miljoen keer gestreamd op Spotify.

Het nummer “What I Need” van Mika Olson, ook mede geschreven en gezongen door Jermaine Fleur, bereikte de Nr. 1 plek bij de Traxsource Lounge Charts. De nieuwste single van Jermaine Fleur, “Something Like”, met top DJ’s Yves V & Zaeden, werd uitgebracht door Spinnin’ Records en debuteerde op Tomorrowland Festival 2018!
Nu er een paar frisse nieuwe deuntjes in de maak zijn en zijn solo-singels binnenkort verschijnen, kan Jermaine Fleur niet wachten om zijn muziek over de hele wereld te verspreiden.

Video & muziek

Artiestenbureau Erwin Bakkum artiest Jermaine Fleur

Offerte aanvragen

Show facts

Aantal personen: 1
Genre: Jazz, soul, Disco, Pop,
Optioneel: Geschikt met dj!
Techniek: –
Andere aanbevolen acts
Zanger Emmanuel Anning artiestenbureau Erwin Bakkum

Emmanuel Anning

Zanger / MC Emmanuel Anning was 6 jaar oud en woonde  in Ghana met zijn zeven broers en  zussen. Zijn moeder pendelde op en neer tussen Ghana en Amsterdam voor werk. Als ze in Nederland was, liet zijn moeder de video meelopen met MTV, de populaire muziekzender die hij in Ghana niet kon ontvangen. Emmanuel en zijn broers wisten niet wat ze zagen, toen ze de banden voor het eerst afspeelden.

Lees meer...
Zangeres MC Meike Hurts artiestenbureau Erwin Bakkum

Mc Micky Hurst

MC Micky Hurts oftewel zangeres Meike Hurts heeft al sinds haar jonge kinderjaren een passie voor muziek, dansen en acteren. Zingen en componeren maken dan ook een groot deel uit van haar leven. Van 2005 tot en met 2011 was ze actief als zangeres/songwriter bij de bekende meidengroep KUS Waarmee ze meerdere albums, videoclips, theatertours en zelfs een bioscoopfilm heeft mogen maken.

Lees meer...
Trompettist Mark Nieuwenhuis artiestenbureau Erwin Bakkum

Mark Nieuwenhuis

Mark Nieuwenhuis (1981) speelt trompet, componeert en produceert verschillende stijlen van muziek.Als trompettist speelt hij in bands, met dj’s en als solo artiest. Hij speelde op talloze podia in binnen en buitenland, zoals Lowlands, Concertgebouw, Extrema Outdoor, Paradiso, Oerol, Mawazine Festival (Marokko), Ollin Kan Festival (Mexico en Colombia).

Lees meer...