Black Pepper

Artistenbureau Erwin Bakkum_band Black Pepper

Wij zijn 'Black Pepper', het meest gebruikte kruid in je keuken

Black Pepper is een uniek concept die bestaat uit een conservatorium geschoolde gitarist met 20 jaar ervaring aan Indische muziek genaamd Martinez la marea, jazz en latin geschoolde drummer genaamd Rachid Rejaibi en ervaren podiumbeest, R&B/Soul en Funk singer-songwriter Dasilvian Bruce.

Beschrijving - Black Pepper

Het unieke van Black Pepper is dat zij zonder bassist en toetsenist de sound van een volledige band weten te creëren. Wij zijn niet je doorsnee band. Wij geloven in het creëren van live experiences. Een muzikale beleving van hoge kwaliteit die perfect past bij het karakter van jouw event!

We spice it up!

Video & muziek

Artistenbureau Erwin Bakkum_band Black Peppe

Offerte aanvragen

Show facts

Aantal personen: 3
Genre: Soul, Blues, Funk, R&B
Andere aanbevolen acts
Artistenbureau Erwin Bakkum_band Saxy Licks

Saxy Licks

Deze 3 hippe musici spelen de lekkerste funky pop en soul hits, afgewisseld
met Braziliaanse samba en bossa nova, overgoten met een jazzy saus.
Dit ervaren professionele trio brengt de juiste sfeer voor uw evenement of
gelegenheid, van intiem tot swingend dansbaar en altijd op een aangepast
volume.

Lees meer...
The Original Brass Band Artiestenbureau Erwin Bakkum

The Original Brassband

The Original Brass Band afkomstig uit Almere is op dit moment de beste brassband van Nederland en deze titel zal ze niet zomaar worden afgepakt. De groep bestaat namelijk  al 13 jaar lang uit meer dan 70 drummers die in verschillende groepen(rangen) zijn onderverdeeld. Naast het verzorgen van spectaculaire percussieshows, met danseressen en trompettisten, verzorgen de leden van The Original Brass Band ook indrukwekkende en zeer energieke drumworkshops voor welke gelegenheid dan ook!

Lees meer...
The Tour Coverband Artiestenbureau Erwin Bakkum

The Tour Coverband

The Tour is al meer dan 10 jaar één van de beste en meeste geboekte allround coverbands van Nederland. Met meer dan 1200 optredens in binnen- en buitenland heeft The Tour ongeëvenaarde live reputatie opgebouwd. Van bedrijfsevenementen tot dorpsfeesten en van studentenfeesten tot bruiloften, de band maakt over een groot onvergetelijk feest van.

Lees meer...