Saxy Licks

Artistenbureau Erwin Bakkum_band Saxy Licks

Saxy Licks speelt popmuziek met soul, funky jazz en swingend Braziliaans invloeden

Deze 3 hippe musici spelen de lekkerste funky pop en soul hits, afgewisseld met Braziliaanse samba en bossa nova, overgoten met een jazzy saus. Dit ervaren professionele trio brengt de juiste sfeer voor uw evenement of gelegenheid, van intiem tot swingend dansbaar en altijd op een aangepast volume.

Beschrijving - Saxy Licks

Door de ideale setting van saxofoon/fluit, contrabas en gitaar is het trio redelijk
makkelijk te verplaatsen en neemt niet veel ruimte in beslag. De instrumenten
zijn akoestisch, maar kunnen ook worden versterkt om een groter publiek te
kunnen vermaken, zonder de unieke akoestische sound te verliezen. En wat klinken die bekende hits in deze bezetting ineens anders maar toch zo
lekker!

De bandleden zijn allen conservatorium geschoold, en hebben al internationaal
optredens verzorgd in steden als New York en Rio de Janeiro.
Ze zijn altijd gepast gekleed, zeer flexibel en meedenkend om van uw feest of
gelegenheid een succes te maken.

Repertoire:
Maar oa hits van Stevie Wonder, Bill Withers, Jorge Ben, Bob Marley, Jacob do bandolim, Tom Jobim en James Brown, Miles Davis, Djavan

Video & muziek

Offerte aanvragen

Show facts

Aantal personen: 3
Genre: Jazz, Soul, Pop, Choro, bosanova, Samba, Klasiek
Optioneel: –
Techniek: Eigen geluidsset
Andere aanbevolen acts
Artistenbureau Erwin Bakkum_band Black Pepper

Black Pepper

Black Pepper is een uniek concept die bestaat uit een conservatorium geschoolde gitarist met 20 jaar ervaring aan Indische muziek genaamd Martinez la marea, jazz en latin geschoolde drummer genaamd Rachid Rejaibi en ervaren podiumbeest, R&B/Soul en Funk singer-songwriter Dasilvian Bruce.

Lees meer...
The Original Brass Band Artiestenbureau Erwin Bakkum

The Original Brassband

The Original Brass Band afkomstig uit Almere is op dit moment de beste brassband van Nederland en deze titel zal ze niet zomaar worden afgepakt. De groep bestaat namelijk  al 13 jaar lang uit meer dan 70 drummers die in verschillende groepen(rangen) zijn onderverdeeld. Naast het verzorgen van spectaculaire percussieshows, met danseressen en trompettisten, verzorgen de leden van The Original Brass Band ook indrukwekkende en zeer energieke drumworkshops voor welke gelegenheid dan ook!

Lees meer...
The Tour Coverband Artiestenbureau Erwin Bakkum

The Tour Coverband

The Tour is al meer dan 10 jaar één van de beste en meeste geboekte allround coverbands van Nederland. Met meer dan 1200 optredens in binnen- en buitenland heeft The Tour ongeëvenaarde live reputatie opgebouwd. Van bedrijfsevenementen tot dorpsfeesten en van studentenfeesten tot bruiloften, de band maakt over een groot onvergetelijk feest van.

Lees meer...