Saxy Licks speelt popmuziek met soul, funky jazz en swingend Braziliaans invloeden

Saxy Licks

Deze 3 hippe musici spelen de lekkerste funky pop en soul hits, afgewisseld met Braziliaanse samba en bossa nova, overgoten met een jazzy saus. Dit ervaren professionele trio brengt de juiste sfeer voor uw evenement of gelegenheid, van intiem tot swingend dansbaar en altijd op een aangepast volume.

Biografie Saxy Licks

Door de ideale setting van saxofoon/fluit, contrabas en gitaar is het trio redelijk makkelijk te verplaatsen en neemt niet veel ruimte in beslag. De instrumenten zijn akoestisch, maar kunnen ook worden versterkt om een groter publiek te kunnen vermaken, zonder de unieke akoestische sound te verliezen. En wat klinken die bekende hits in deze bezetting ineens anders maar toch zo lekker!

De bandleden zijn allen conservatorium geschoold, en hebben al internationaal optredens verzorgd in steden als New York en Rio de Janeiro. Ze zijn altijd gepast gekleed, zeer flexibel en meedenkend om van uw feest of gelegenheid een succes te maken.

Repertoire:
Maar oa hits van Stevie Wonder, Bill Withers, Jorge Ben, Bob Marley, Jacob do bandolim, Tom Jobim en James Brown, Miles Davis, Djavan

Video & muziek

Extra informatie

Achtergrond

Show facts

Jazz, Soul, Pop, Choro, bosanova, Samba, Klasiek
3
Eigen geluidsset

Boek Saxy Licks

Bent u enthousiast geworden en wilt u een exclusieve boeking maken of wenst u meer informatie? Bel met Erwin voor de mogelijkheden of stuur een e-mail voor een vrijblijvende offerte.

Andere aanbevolen acts