You name it, we play it!...

The Originals

The Originals is afkomstig uit Almere en is op dit moment de beste brassband van Nederland. De groep bestaat al 13 jaar lang met meer dan 70 drummers die in verschillende groepen(rangen) zijn onderverdeeld. Naast het verzorgen van spectaculaire percussieshows, met danseressen en trompettisten, verzorgen de leden van deze band ook indrukwekkende en zeer energieke drumworkshops voor welke gelegenheid dan ook!

Beschrijving - The Originals

The Originals weet zich te onderscheiden van andere brassbands vanwege hun originaliteit en creativiteit binnen de groep. De leden passen zich namelijk op elk evenement aan op de wensen van de klant en zijn uitermate geschikt om te boeken voor festivals, bruiloften, corporate event, verjaardagen, parades en winkel openingen

In de zomer van 2018 heeft deze band zich officieel weten te onderscheiden van de andere bekende groepen in Nederland. De leden van The Originals hebben namelijk de battle of drums in Rotterdam gewonnen en daarmee bewezen dat zij de allerbeste te zijn!

Naast een mooie bekendheid en fanbase in Nederland heeft deze band ook gespeeld in Suriname, Curacao, Frankrijk en zelfs in Engeland hebben zij fantastische show neergezet.

De show van de brassband is een veelzijdige optreden met allereerst aandacht voor muziek, maar ook aandacht voor de huidige armoede en oorlogen in de wereld. Deze brassband voelt zich zeer betrokken bij dit soort zaken en geeft daarom elk jaar een gratis optreden weg aan een organisatie die zich inzet voor het goede doel.

Boekingen van The Originals
Wil je deze band boeken voor uw feest, festival of evenement?  Erwin Bakkum helpt je graag met meer informatie en een offerte op maat. Vul het offerte formulier in, of neem contact op met Erwin.

Bij Erwin Bakkum is kwaliteit gegarandeerd!

Video & muziek

Band The Originals Brassband

Offerte aanvragen

Show facts

Aantal personen: 13
Genre: Brass, latin, allround
Optioneel: festivals, bruiloften, corporate event, verjaardagen, parades, winkel openingen
Optioneel: Verschillende bezettingen
Andere aanbevolen acts
Artistenbureau Erwin Bakkum_band Saxy Licks

Saxy Licks

Deze 3 hippe musici spelen de lekkerste funky pop en soul hits, afgewisseld
met Braziliaanse samba en bossa nova, overgoten

Lees meer...
Artistenbureau Erwin Bakkum_band Black Pepper

Black Pepper

Black Pepper is een uniek concept die bestaat uit een conservatorium geschoolde gitarist met 20 jaar ervaring aan Indische muziek

Lees meer...