You name it, we play it!...

The Originals

The Originals is op dit moment de beste brassband van Nederland. De groep afkomstig uit Almere en bestaat zo’n 14 jaar. Met meer dan 70 drummers in verschillende groepen en rangen is dit een spectaculaire act voor evenementen en festivals.

Biografie The Originals

The Originals weet zich te onderscheiden van andere brassbands vanwege hun originaliteit en creativiteit binnen de groep. De leden passen zich namelijk op elk evenement aan op de wensen van de klant en zijn uitermate geschikt om te boeken voor festivals, bruiloften, corporate event, verjaardagen, parades en winkel openingen.

 

Band The Originals Brassband

Video & muziek

Extra informatie

Achtergrond

In de zomer van 2018 heeft deze band zich officieel weten te onderscheiden van de andere bekende groepen in Nederland. De leden van The Originals hebben namelijk de battle of drums in Rotterdam gewonnen en daarmee bewezen dat zij de allerbeste te zijn!

Naast een mooie bekendheid en fanbase in Nederland heeft deze band ook gespeeld in Suriname, Curacao, Frankrijk en zelfs in Engeland hebben zij fantastische show neergezet.

De show van de brassband is een veelzijdige optreden met allereerst aandacht voor muziek, maar ook aandacht voor de huidige armoede en oorlogen in de wereld. Deze brassband voelt zich zeer betrokken bij dit soort zaken en geeft daarom elk jaar een gratis optreden weg aan een organisatie die zich inzet voor het goede doel.

 

Show facts

Brass, latin, allround
Groepsgrote kan variëren per opdracht
festivals, bruiloften, corporate event, verjaardagen, parades, winkel openingen
Rider op aanvraag beschikbaar

Boek The Originals

Bent u enthousiast geworden en wilt u een exclusieve boeking maken of wenst u meer informatie? Bel met Erwin voor de mogelijkheden of stuur een e-mail voor een vrijblijvende offerte.

Band The Originals Brassband

Andere aanbevolen acts