Ultra-Miami, Tomorrowland, Creamfields, Mysteryland...de hoogtepunten van Danny Da Costa en Tariq Pijning

Danny Da Costa en saxofonist Tariq

Dj Danny Da Costa en saxofonist Tariq Pijning hebben hun krachten samen gebundeld en een geheel nieuwe show. Een show gevuld met live evenementen, verhoogde melodieën en met veel energie. Door het gebruiken van eigen muziek en samples en de verschillende live-elementen valt deze act onmiddellijk op. Deze act past goed op festivals, strandfeesten en clubavonden.

Danny Da Costa
Met gemiddeld 150 shows per jaar is Danny Da Costa een zeer goede en ervaren DJ. Danny heeft podia gedeeld met grote artiesten zoals Afrojack, Hardwell en Nicky Romero. Daarnaast heeft hij bewezen een topproducer te zijn, waarbij hij originele tracks en remixen heeft gemaakt voor labels als Spinnin’ Records en Armada Music. Dit resulteerde in massale ondersteuning van producers en dj’s als Jack Ü, Blasterjaxx en Diplo.

Saxofonist Tariq
Tariq Pijning één van de grootste saxofonisten in de dansindustrie van deze tijd. Vanaf het moment dat hij in 2016 samen met de Nederlandse Dj Sam Feldt zijn krachten bundelde, bevond Tariq zich in een verbazingwekkend internationaal tourschema waarin hij uitverkochte shows speelde op festivals zoals Ultra Miami, Tomorrowland, Creamfields en Mysteryland.

Bekijk ook de individuele mogelijkheid om saxofonist Tariq te boeken.

Artiestenbureau Erwin Bakkum Danny Da Costa en saxofonist Tariq

Show facts

Dance en house muziek
2 personen
Festivals, strandfeesten en clubavonden
Rider is op aanvraag beschikbaar

Video & muziek

Offerte aanvragen

Boek Danny Da Costa en saxofonist Tariq

Artiestenbureau Erwin Bakkum Danny Da Costa en saxofonist Tariq
Andere aanbevolen acts
Vocal DJ Jennifer Cooke artiestenbureau Erwin Bakkum

Jennifer Cooke

Zangeres en DJ Jennifer Cooke is de uitvinder van de term ‘Vocal DJ’en is al  jarenlang succesvol als artiest. Steevast houdt

Lees meer...
Another Brick Artiestenbureau Erwin Bakkum

Another Brick

Van lichte lounge sferen tot snoeiharde techno; het DJ duo Another Brick weet iedere gelegenheid van de muzikale benodigdheden te

Lees meer...