Ultra-Miami, Tomorrowland, Creamfields, Mysteryland...de hoogtepunten van Danny Da Costa en Tariq Pijning

Danny Da Costa en saxofonist Tariq

Dj Danny Da Costa en saxofonist Tariq Pijning hebben hun krachten samen gebundeld en een geheel nieuwe show. Een show gevuld met live evenementen, verhoogde melodieën en met veel energie.

Danny Da Costa en saxofonist Tariq hebben hun krachten samen gebundeld en een geheel nieuwe show. Een show gevuld met live evenementen, verhoogde melodieën en met veel energie. Door het gebruiken van eigen muziek en samples en de verschillende live-elementen valt deze act onmiddellijk op. Deze act past goed op festivals, strandfeesten en clubavonden.

Danny Da Costa
Met gemiddeld 150 shows per jaar is Danny Da Costa een zeer goede en ervaren DJ. Danny heeft podia gedeeld met grote artiesten zoals Afrojack, Hardwell en Nicky Romero. Daarnaast heeft hij bewezen een topproducer te zijn, waarbij hij originele tracks en remixen heeft gemaakt voor labels als Spinnin’ Records en Armada Music. Dit resulteerde in massale ondersteuning van producers en dj’s als Jack Ü, Blasterjaxx en Diplo.

Saxofonist Tariq
Tariq Pijning één van de grootste saxofonisten in de dansindustrie van deze tijd. Vanaf het moment dat hij in 2016 samen met de Nederlandse Dj Sam Feldt zijn krachten bundelde, bevond Tariq zich in een verbazingwekkend internationaal tourschema waarin hij uitverkochte shows speelde op festivals zoals Ultra Miami, Tomorrowland, Creamfields en Mysteryland.

Bekijk ook de individuele mogelijkheid om saxofonist Tariq te boeken.

Artiestenbureau Erwin Bakkum Danny Da Costa en saxofonist Tariq

Video & muziek​

Extra informatie

Achtergrond

Artiestenbureau Erwin Bakkum special act Danny en saxofonist Tariq

Show Facts

Boek -Danny Da Costa en saxofonist Tariq

Bent u enthousiast geworden en wilt u een exclusieve boeking maken of wenst u meer informatie? Bel met Erwin voor de mogelijkheden of stuur een e-mail voor een vrijblijvende offerte.

Artiestenbureau Erwin Bakkum Danny Da Costa en saxofonist Tariq

Andere aanbevolen acts

Dansers en danseressen van Artiestenbureau Erwin Bakkum

Dansers en danseressen

Artiestenbureau Erwin Bakkum heeft een groep van fantastische dansers en danseressen in zijn netwerk en in verschillende dansdisciplines.
Artiestenbureau Erwin Bakkum Another Brick banner

Another Brick

Van lichte lounge sferen tot snoeiharde techno; het DJ duo Another Brick weet iedere gelegenheid van de muzikale benodigdheden te voorzien. Beide jongens zijn als