On Fire

On Fire

Heerlijke beats in combinatie met funky live sax sounds...

Laat je betoveren door heerlijke beats in combinatie met funky live sax sounds. Deze dames weten een magische sfeer neer te zetten. Hun timing, de dynamiek tussen hen en de performance; het is pure passie in de vorm van muziek. Lekkere house met af en toe een commercieel vleugje. Of ze nu loungy melodieën in een strandtent spelen, chille beats tijdens een bedrijfsfeest of dikke house tijdens een stampvolle club; deze DJ en saxofoniste zijn altijd On Fire!

Beschrijving

On Fire bestaat uit DJ Jill Kleinjan en saxofoniste Cece Noir. Beide hebben hun sporen verdiend in de muziek en treden al jaren op in binnen- en buitenland. Ze hebben op plekken gespeeld als Jimmy’z (Monaco), Tivoli (Utrecht), Grand Hotel Krashnapolski (Amsterdam), Jimmy Woo (Amsterdam), Harbourclub (Amsterdam), Forteca Kręgliccy (Warschau), Maxx Royal (Kemer/Belek) , Dutch Fellows (Texas USA), Quote Rally The Challenge (door Oost-Europa).

Video & muziek

On Fire Liggend Artiestenbureau Erwin Bakkum

Offerte aanvragen

Show facts

Andere aanbevolen acts
Another Brick Artiestenbureau Erwin Bakkum

Another Brick

Van lichte lounge sferen tot snoeiharde techno; het DJ duo Another Brick weet iedere gelegenheid van de muzikale benodigdheden te voorzien. Beide jongens zijn als geen ander in staat om de avond te laten slagen. De elektronische muziek wordt gecombineerd met live gespeelde instrumenten als trompet, basgitaar, synthesizer en percussie en deze worden op een geavanceerd niveau tot een nieuw geheel gevormd. Het resultaat is een gebalanceerde set met aangename variaties en goed afwisselende sounds.

Lees meer...