Heerlijke beats in combinatie met funky live sax sounds...

On Fire

Laat je betoveren door heerlijke beats in combinatie met funky live sax sounds. Deze dames weten een magische sfeer neer te zetten. Hun timing, de dynamiek tussen hen en de performance; het is pure passie in de vorm van muziek. Lekkere house met af en toe een commercieel vleugje. Of ze nu loungy melodieën in een strandtent spelen, chille beats tijdens een bedrijfsfeest of dikke house tijdens een stampvolle club; deze DJ en saxofoniste zijn altijd On Fire!

On Fire bestaat uit DJ Jill Kleinjan en saxofoniste Cece Noir. Beide hebben hun sporen verdiend in de muziek en treden al jaren op in binnen- en buitenland. Ze hebben op plekken gespeeld als Jimmy’z (Monaco), Tivoli (Utrecht), Grand Hotel Krashnapolski (Amsterdam), Jimmy Woo (Amsterdam), Harbourclub (Amsterdam), Forteca Kręgliccy (Warschau), Maxx Royal (Kemer/Belek) , Dutch Fellows (Texas USA), Quote Rally The Challenge (door Oost-Europa).

On Fire Liggend Artiestenbureau Erwin Bakkum

Video & muziek​

Extra informatie

Achtergrond

On fire Artiestenbureau Erwin Bakkum

Show Facts

Boek -On Fire

Bent u enthousiast geworden en wilt u een exclusieve boeking maken of wenst u meer informatie? Bel met Erwin voor de mogelijkheden of stuur een e-mail voor een vrijblijvende offerte.

On Fire Liggend Artiestenbureau Erwin Bakkum

Andere aanbevolen acts

Dansers en danseressen van Artiestenbureau Erwin Bakkum

Dansers en danseressen

Artiestenbureau Erwin Bakkum heeft een groep van fantastische dansers en danseressen in zijn netwerk en in verschillende dansdisciplines.
Artiestenbureau Erwin Bakkum Another Brick banner

Another Brick

Van lichte lounge sferen tot snoeiharde techno; het DJ duo Another Brick weet iedere gelegenheid van de muzikale benodigdheden te voorzien. Beide jongens zijn als