The Paris Plan

The Paris Plan liggend artiestenbureau Erwin Bakkum

Hippe en aangename muziek met een aanstekelijk beat...

The Paris Plan. Een unieke combinatie van twee muzikanten die ook DJ’s zijn. Sfeervolle live muziek van een Dj act van een saxofoniste (Cece Noir) en een bassist. in de trend: soulful house: Toegankelijke live muziek met een beat.

Beschrijving - The Paris Plan

The Paris Plan draait muziek in de stijl Soulful House. Hippe en aangename muziek met een aanstekelijk beat. Deze stijl slaat aan bij een breed publiek dankzij de toegankelijke en aangename muziekstijl.

Dit bijzondere duo wordt geboekt voor bruiloft, corporate event, festival en particulier feest.
Bijzonder is dat improvisaties plaats vinden op saxofoon en contrabas en basgitaar. Hierdoor krijgt de muziek een extra muzikaal groovy/funky geluid. En u uiteraard extra zichtbaar entertainment.

Dit muzikale Dj duo blijft niet achter de Dj booth staan maar speelt er ook voor: zodat het publiek extra kan genieten als ze op hun instrumenten spelen. De twee Dj’s wisselen met elkaar af of draaien samen achter hun Dj set. Een luxe om naar te kijken en te luisteren.

Als live achtergrondmuziek of als hoofdact om op te dansen: The Paris Plan geeft een unieke sfeer in live muziek entertainment. U kunt praten maar ook dansen.

Video & muziek

The Paris Plan Artiestenbureau Erwin Bakkum

Offerte aanvragen

Show facts

Aantal personen: 2
Andere aanbevolen acts
Vocal DJ Jennifer Cooke artiestenbureau Erwin Bakkum

Jennifer Cooke

Zangeres en DJ Jennifer Cooke is de uitvinder van de term ‘Vocal DJ’en is al  jarenlang succesvol als artiest. Steevast houdt zij alle mensen op de dansvloer met de ultieme mix van DJ en vocalen/ host tegelijk. Jennifer Cooke is toegewijd aan het Vocal DJ-schap en draait tijdens haar sets ook een selectie uit eigen producties en releases, welke in combinatie met haar vocalen de ultieme set compleet maken.

Lees meer...
Another Brick Artiestenbureau Erwin Bakkum

Another Brick

Van lichte lounge sferen tot snoeiharde techno; het DJ duo Another Brick weet iedere gelegenheid van de muzikale benodigdheden te voorzien. Beide jongens zijn als geen ander in staat om de avond te laten slagen. De elektronische muziek wordt gecombineerd met live gespeelde instrumenten als trompet, basgitaar, synthesizer en percussie en deze worden op een geavanceerd niveau tot een nieuw geheel gevormd. Het resultaat is een gebalanceerde set met aangename variaties en goed afwisselende sounds.

Lees meer...