Hippe en aangename muziek met een aanstekelijk beat...

The Paris Plan

The Paris Plan draait muziek in de stijl Soulful House. Hippe en aangename muziek met een aanstekelijk beat. Deze stijl slaat aan bij een breed publiek dankzij de toegankelijke en aangename muziekstijl.

Dit bijzondere duo wordt geboekt voor bruiloft, corporate event, festival en particulier feest.
Bijzonder is dat improvisaties plaats vinden op saxofoon en contrabas en basgitaar. Hierdoor krijgt de muziek een extra muzikaal groovy/funky geluid. En u uiteraard extra zichtbaar entertainment.

Dit muzikale Dj duo blijft niet achter de Dj booth staan maar speelt er ook voor: zodat het publiek extra kan genieten als ze op hun instrumenten spelen. De twee Dj’s wisselen met elkaar af of draaien samen achter hun Dj set. Een luxe om naar te kijken en te luisteren.

Als live achtergrondmuziek of als hoofdact om op te dansen: The Paris Plan geeft een unieke sfeer in live muziek entertainment. U kunt praten maar ook dansen.

The Paris Plan Artiestenbureau Erwin Bakkum

Show facts

2

Video & muziek

Offerte aanvragen

Boek The Paris Plan

The Paris Plan Artiestenbureau Erwin Bakkum
Andere aanbevolen acts
Vocal DJ Jennifer Cooke artiestenbureau Erwin Bakkum

Jennifer Cooke

Zangeres en DJ Jennifer Cooke is de uitvinder van de term ‘Vocal DJ’en is al  jarenlang succesvol als artiest. Steevast houdt

Lees meer...
Another Brick Artiestenbureau Erwin Bakkum

Another Brick

Van lichte lounge sferen tot snoeiharde techno; het DJ duo Another Brick weet iedere gelegenheid van de muzikale benodigdheden te

Lees meer...