Wij zijn een jong en gepassioneerd muzikaal duo

Aïsha & David

Aïsha (zangeres) en David (akoestisch gitaar) zijn gepassioneerde musici die elkaar gevonden hebben in de R&B, Soul en Popmuziek. Het duo vindt het leuk om sfeer neer te zetten in een kleine setting met mooie nummers. Denk hierbij aan een huwelijksceremonie of een theatraal optreden op een podium.

Biografie Muziekduo Aïsha & David

De liefde voor muziek staat bij deze twee musici hoog in het vaandel. Het duo vindt het leuk om nummers van vroeger in een modern jasje te stoppen. Ze maken zelf arrangementen en kunnen zo een heerlijk avond vullen met prachtige liedjes. 

De act wordt regelmatig geboekt voor huwelijksceremonies waar zij verschillende nummers kunnen laten horen.

Artiestenbureau Erwin Bakkum artiest Aisha Echteld

Video & muziek

Extra informatie

Achtergrond

De muziekkeuze is altijd in samenspraak met het bruidspaar. Wellicht zijn er nummers die heel persoonlijk zijn en een goed gevoel geven. Aïsha en David vinden het belangrijk om hier in mee te gaan en een prachtige optreden neer te zetten tijdens de ceremonie. 

Maar dit duo kan zich ook prima hoorbaar maken tijdens een borrel, receptie of diner. De muziekkeuze is dan weer gericht op de juiste gelegenheid en is een mix van bekende nummers die in verschillende tempo’s worden gespeeld.

Gemiddeld spelen ze drie sets van 40 minuten en zij hebben een eigen kleine geluidsset tot ongeveer 80 personen.

Show facts

R&B, Soul en Popmuziek
2 personen
Huwelijken en privéfeesten
Eigen geluidsset tot 80 personen

Boek Aïsha & David

Bent u enthousiast geworden en wilt u een exclusieve boeking maken of wenst u meer informatie? Bel met Erwin voor de mogelijkheden of stuur een e-mail voor een vrijblijvende offerte.

Artiestenbureau Erwin Bakkum artiest Aisha Echteld

Andere aanbevolen acts