Florian haalt plezier uit het bezig zijn met verschillende muziekstijlen...

Florean Kruijswijk Jansen

Als geen ander heeft bassist Florean Kruijswijk Jansen oog voor setting en hij weet dan ook voor iedere gelegenheid maatwerk te leveren. Zowel als muziekdocent en als artiest deelt Florean zijn passie voor creativiteit en zorgt zijn brede kennis van muziek voor professionaliteit en kwaliteit.

Biografie Bassist Florean Kruijswijk Jansen

Vanaf zijn veertiende is Florean bezig met muziek, in het bijzonder met jazz-, pop- en rockmuziek. Na zijn VWO besloot hij naar het Conservatorium van Amsterdam te gaan, waar hij in 2014 afstudeerde op basgitaar aan de jazz-afdeling. Met de wens de wereld te vertellen over de muziek en men vanuit verschillende hoeken de muziek te laten begrijpen, is hij begonnen aan de opleiding voor docent muziek. Een open houding, leren vanuit muziek en stimulatie van creativiteit vormen de basis voor het muziekonderwijs dat hij verzorgt.

 

Bassist Florean Kruijswijk Jansen Artiestenbureau Erwin Bakkum

Video & muziek

Extra informatie

Achtergrond

Daarnaast is Florean onderdeel van meerdere bands. Zo is hij een van de actoren van de band TWQ, een combi van jazz, funk & pop die met regelmaat op diverse top locaties, bedrijfsevenementen en bruiloften speelt. Met de band Blackbird speelt hij muziek van the Beatles, aangepast aan de achtergrond en bezetting van de band. Als bassist vervult Florean de rol van ‘regisseur’ in de band en vormt hij een waardevolle basis voor het muzikale eindproduct. Hij haalt plezier uit het bezig zijn met verschillende muziekstijlen en ook het op het sociale aspect van zijn beroep legt hij de nadruk.

De muzikanten halen het beste in elkaar naar boven en dit is dan ook terug te horen aan de kwaliteit. In verschillende formaties weet Florean de avond van muzikale hoogstandjes te verzorgen en hij is dan ook te boeken voor bruiloften tot huiskamerconcerten.

Show facts

Jazz, funk & pop

Boek Florean Kruijswijk Jansen

Bent u enthousiast geworden en wilt u een exclusieve boeking maken of wenst u meer informatie? Bel met Erwin voor de mogelijkheden of stuur een e-mail voor een vrijblijvende offerte.

Bassist Florean Kruijswijk Jansen Artiestenbureau Erwin Bakkum

Andere aanbevolen acts