Florian haalt plezier uit het bezig zijn met verschillende muziekstijlen...

Florean Kruijswijk Jansen

Vanaf zijn veertiende is Florean bezig met muziek, in het bijzonder met jazz-, pop- en rockmuziek. Na zijn VWO besloot hij naar het Conservatorium van Amsterdam te gaan, waar hij in 2014 afstudeerde op basgitaar aan de jazz-afdeling. Met de wens de wereld te vertellen over de muziek en men vanuit verschillende hoeken de muziek te laten begrijpen, is hij begonnen aan de opleiding voor docent muziek. Een open houding, leren vanuit muziek en stimulatie van creativiteit vormen de basis voor het muziekonderwijs dat hij verzorgt.

Daarnaast is Florean onderdeel van meerdere bands. Zo is hij een van de actoren van de band TWQ, een combi van jazz, funk & pop die met regelmaat op diverse top locaties, bedrijfsevenementen en bruiloften speelt. Met de band Blackbird speelt hij muziek van the Beatles, aangepast aan de achtergrond en bezetting van de band. Als bassist vervult Florean de rol van ‘regisseur’ in de band en vormt hij een waardevolle basis voor het muzikale eindproduct. Hij haalt plezier uit het bezig zijn met verschillende muziekstijlen en ook het op het sociale aspect van zijn beroep legt hij de nadruk.

De muzikanten halen het beste in elkaar naar boven en dit is dan ook terug te horen aan de kwaliteit. In verschillende formaties weet Florean de avond van muzikale hoogstandjes te verzorgen en hij is dan ook te boeken voor bruiloften tot huiskamerconcerten.

Bassist Florean Kruijswijk Jansen Artiestenbureau Erwin Bakkum

Show facts

Jazz, funk & pop

Video & muziek

Offerte aanvragen

Boek Florean Kruijswijk Jansen

Bassist Florean Kruijswijk Jansen Artiestenbureau Erwin Bakkum
Andere aanbevolen acts
Artiestenbureau Erwin Bakkum artiest Jermaine Fleur

Jermaine Fleur

Jermaine Fleur, geboren en getogen in Amsterdam,
is een uitvoerend artiest en singer-songwriter, die vooral bekend staat om zijn opvallende

Lees meer...