Florean Kruijswijk Jansen

Bassist Florean Kruijswijk Jansen Artiestenbureau Erwin Bakkum

Florian haalt plezier uit het bezig zijn met verschillende muziekstijlen...

Als geen ander heeft bassist Florean Kruijswijk Jansen oog voor setting en hij weet dan ook voor iedere gelegenheid maatwerk te leveren. Zowel als muziekdocent en als artiest deelt Florean zijn passie voor creativiteit en zorgt zijn brede kennis van muziek voor professionaliteit en kwaliteit.

Beschrijving - Florean Kruijswijk Jansen

Vanaf zijn veertiende is Florean bezig met muziek, in het bijzonder met jazz-, pop- en rockmuziek. Na zijn VWO besloot hij naar het Conservatorium van Amsterdam te gaan, waar hij in 2014 afstudeerde op basgitaar aan de jazz-afdeling. Met de wens de wereld te vertellen over de muziek en men vanuit verschillende hoeken de muziek te laten begrijpen, is hij begonnen aan de opleiding voor docent muziek. Een open houding, leren vanuit muziek en stimulatie van creativiteit vormen de basis voor het muziekonderwijs dat hij verzorgt.

Daarnaast is Florean onderdeel van meerdere bands. Zo is hij een van de actoren van de band TWQ, een combi van jazz, funk & pop die met regelmaat op diverse top locaties, bedrijfsevenementen en bruiloften speelt. Met de band Blackbird speelt hij muziek van the Beatles, aangepast aan de achtergrond en bezetting van de band. Als bassist vervult Florean de rol van ‘regisseur’ in de band en vormt hij een waardevolle basis voor het muzikale eindproduct. Hij haalt plezier uit het bezig zijn met verschillende muziekstijlen en ook het op het sociale aspect van zijn beroep legt hij de nadruk.

De muzikanten halen het beste in elkaar naar boven en dit is dan ook terug te horen aan de kwaliteit. In verschillende formaties weet Florean de avond van muzikale hoogstandjes te verzorgen en hij is dan ook te boeken voor bruiloften tot huiskamerconcerten. 

Video & muziek

Bassist Florean Kruijswijk Jansen Artiestenbureau Erwin Bakkum

Offerte aanvragen

Show facts

Genre: Jazz, funk & pop
Andere aanbevolen acts
Zanger Emmanuel Anning artiestenbureau Erwin Bakkum

Emmanuel Anning

Zanger / MC Emmanuel Anning was 6 jaar oud en woonde  in Ghana met zijn zeven broers en  zussen. Zijn moeder pendelde op en neer tussen Ghana en Amsterdam voor werk. Als ze in Nederland was, liet zijn moeder de video meelopen met MTV, de populaire muziekzender die hij in Ghana niet kon ontvangen. Emmanuel en zijn broers wisten niet wat ze zagen, toen ze de banden voor het eerst afspeelden.

Lees meer...
Artiestenbureau Erwin Bakkum artiest Jermaine Fleur

Jermaine Fleur

Jermaine Fleur, geboren en getogen in Amsterdam,
is een uitvoerend artiest en singer-songwriter, die vooral bekend staat om zijn opvallende verschijning, energieke en vermakelijke karakter en vooral zijn soulvolle popgeluid.

Lees meer...
Zangeres MC Meike Hurts artiestenbureau Erwin Bakkum

Mc Micky Hurst

MC Micky Hurts oftewel zangeres Meike Hurts heeft al sinds haar jonge kinderjaren een passie voor muziek, dansen en acteren. Zingen en componeren maken dan ook een groot deel uit van haar leven. Van 2005 tot en met 2011 was ze actief als zangeres/songwriter bij de bekende meidengroep KUS Waarmee ze meerdere albums, videoclips, theatertours en zelfs een bioscoopfilm heeft mogen maken.

Lees meer...