Haar veelzijdigheid en muziekkennis maakt dat Katya een veelgevraagd artiest is...

Katya Gabeli

Naast Katya Gabali haar opleidingen aan het Conservatorium en de Hogeschool voor de Kunsten, heeft ze 8 jaar werkervaring als radio DJ/presentator. Dat samen zorgt ervoor dat ze moeiteloos schakelt tussen verschillende stijlen en genres: van Klassieke naar Elektronische muziek, en alles daartussenin.

Katya Gabali gebruikt haar kennis van een klassieke muziek en combineert dit de DJ sets met haar elektrische viool improvisaties. Als violiste speelt ze ook veel met andere DJ’s, of het nou om House, Techno, Drum and Bass, Dubstep of Trance sets gaat. Zo heeft ze het podium mogen delen met Armin van Buuren.

 

Violist Katya Gabali artiestenbureau Erwin Bakkum

Video & muziek​

Extra informatie

Achtergrond

Haar veelzijdigheid en muziekkennis maken dat Katya een veelgevraagde studiomuzikant en co-producer is.Naast toeren binnen en buiten Europa, speelt ze in zowel kleine underground clubs als op grote festivals als Extrema Outdoor op haar thuisgrond.

Onder de projecten waaraan Katya als violist, componist en producer heeft gewerkt zijn de film “De Hel van ’63”, Leon van der Zanden’s cabaretvoorstelling “Vruchtvlees” (muziek en audio editing) en de met meerdere prijzen bekroonde TV documentaire “De Regenmakers” van de VPRO.

Katya Gabali heeft releases bij o.a. Mantra Music UK, Chord Marauders, Mindstep Music, Acker Records, Doppelgaenger, Budenzauber en Tretmuehle.

van Klassieke naar Elektronische muziek, en alles daartussenin.

Violist Katya Gabali artiestenbureau Erwin Bakkum_

Show Facts

Boek -Katya Gabeli

Bent u enthousiast geworden en wilt u een exclusieve boeking maken of wenst u meer informatie? Bel met Erwin voor de mogelijkheden of stuur een e-mail voor een vrijblijvende offerte.

Violist Katya Gabali artiestenbureau Erwin Bakkum

Andere aanbevolen acts

Artiestenbureau Erwin Bakkum met saxofonist Gijs van Oosterhout op podium

Saxofonist Gijs van Oosterhout

Saxofonist Gijs van Oosterhout is een zeer ervaren en allround saxofonist. Hj weet zich goed aan te passen voor verschillende events en is flexibel in
Artiestenbureau Erwin Bakkum zanger en Mc RiverJaxx Emmanuel

Emmanuel Anning

Emmanuel Anning, beter bekend als Mc RiverJaxx, heeft meer dan 16 jaar ervaring als entertainer. Hij begon zijn carrière als voorman van de coverband The
Artiestenbureau Erwin Bakkum artiest Jermaine Fleur

Jermaine Fleur

Jermaine Fleur, geboren en getogen in Amsterdam, is een uitvoerend artiest en singer-songwriter, die vooral bekend staat om zijn opvallende verschijning, energieke en vermakelijke karakter