Katya Gabeli

Violist Katya Gabali artiestenbureau Erwin Bakkum_

Haar veelzijdigheid en muziekkennis maakt dat Katya een veelgevraagd artiest is...

Naast Katya Gabali haar opleidingen aan het Conservatorium en de Hogeschool voor de Kunsten, heeft ze 8 jaar werkervaring als radio DJ/presentator. Dat samen zorgt ervoor dat ze moeiteloos schakelt tussen verschillende stijlen en genres: van Klassieke naar Elektronische muziek, en alles daartussenin.

Beschrijving - Katya Gabeli

Katya Gabali gebruikt haar kennis van een klassieke muziek en combineert dit de DJ sets met haar elektrische viool improvisaties. Als violiste speelt ze ook veel met andere DJ’s, of het nou om House, Techno, Drum and Bass, Dubstep of Trance sets gaat. Zo heeft ze het podium mogen delen met Armin van Buuren.

Haar veelzijdigheid en muziekkennis maken dat Katya een veelgevraagde studiomuzikant en co-producer is.Naast toeren binnen en buiten Europa, speelt ze in zowel kleine underground clubs als op grote festivals als Extrema Outdoor op haar thuisgrond.

Onder de projecten waaraan Katya als violist, componist en producer heeft gewerkt zijn de film “De Hel van ’63”, Leon van der Zanden’s cabaretvoorstelling “Vruchtvlees” (muziek en audio editing) en de met meerdere prijzen bekroonde TV documentaire “De Regenmakers” van de VPRO.

Katya Gabali heeft releases bij o.a. Mantra Music UK, Chord Marauders, Mindstep Music, Acker Records, Doppelgaenger, Budenzauber en Tretmuehle.

van Klassieke naar Elektronische muziek, en alles daartussenin.

Video & muziek

Violist Katya Gabali artiestenbureau Erwin Bakkum

Offerte aanvragen

Show facts

Aantal personen: 1
Genre: Deephouse. Trance, Lounge, Klassiek
Optioneel: Geschikt met dj!
Andere aanbevolen acts
Zanger Emmanuel Anning artiestenbureau Erwin Bakkum

Emmanuel Anning

Zanger / MC Emmanuel Anning was 6 jaar oud en woonde  in Ghana met zijn zeven broers en  zussen. Zijn moeder pendelde op en neer tussen Ghana en Amsterdam voor werk. Als ze in Nederland was, liet zijn moeder de video meelopen met MTV, de populaire muziekzender die hij in Ghana niet kon ontvangen. Emmanuel en zijn broers wisten niet wat ze zagen, toen ze de banden voor het eerst afspeelden.

Lees meer...
Artiestenbureau Erwin Bakkum artiest Jermaine Fleur

Jermaine Fleur

Jermaine Fleur, geboren en getogen in Amsterdam,
is een uitvoerend artiest en singer-songwriter, die vooral bekend staat om zijn opvallende verschijning, energieke en vermakelijke karakter en vooral zijn soulvolle popgeluid.

Lees meer...
Zangeres MC Meike Hurts artiestenbureau Erwin Bakkum

Mc Micky Hurst

MC Micky Hurts oftewel zangeres Meike Hurts heeft al sinds haar jonge kinderjaren een passie voor muziek, dansen en acteren. Zingen en componeren maken dan ook een groot deel uit van haar leven. Van 2005 tot en met 2011 was ze actief als zangeres/songwriter bij de bekende meidengroep KUS Waarmee ze meerdere albums, videoclips, theatertours en zelfs een bioscoopfilm heeft mogen maken.

Lees meer...